Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz falijja #64268 üzenetére

    Tök mindegy, azért azt látni kell, hogy Aryon eléggé samsung ellenes. Nem feltétlenül a kamerára gondolok itt. A telefon megítélése nagyban függ a hozzáállástól. Egy huawei-hez vagy LG-hez érezhetően jobban áll hozzá. Nem próbálta az animáció sebességét lejjebb venni a fejlesztőiben, lassúnak írta, ami azért nem igaz, maximum ezredmásodpercekkel lehet gyorsabb egy H8, ha gyorsabb, ezt nem tudom, de semmi szégyellni valója nincs az s7-nek szerintem, annyi biztos nincs, amiért minden nap szidni kéne. :D
    Én szidtam anno a lumia 930-at, na az tényleg szar volt, ez teljesen más, az ember s*ggét kinyalja. ;]
    Mindegy, nem zavar a dolog, nagy megelégedéssel használom a telót egy és negyed éve, csak ez számít. A fent említett nokiával minden nap szenvedés volt és reménykedés. A mostani androidos csúcstelefonok között árnyalatnyi különbségek sincsenek, főleg minimálisan értő kezekben.
    Amint valami hiányt érzek, rögtön megveszem az aktuális csúcs pixelt. (Oké, a samsung tökéletességét kezdem unni, megyek a pixel vonalra 1-2 év múlva ;).)

    (#64274) Aryon87: Értem, nincs is ezzel gond, csak azt mondom, hogy objektíven nem találsz nagy különbségeket, viszont mindenkinek az a legjobb, ha azt használod, amit jó kedvvel birtokolsz. Biztos vagyok benne, hogy neked is fog hiányozni egy-két samsungos dolog. Én ezt egy megbízható telefonnak ismertem meg, most kihoztam belőle először 3 nap készenlétet, még 32%-on van, ijesztő, kijelzőidő jó 3,5 óra, persze nagyrészt ki volt kapcsolva a mobiladat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák