Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaszoskeny

    aktív tag

    válasz Ricardo #63564 üzenetére

    Lehetne több részlet de ki akarna WIDE fotókat palkátra tolni?
    Ha nem nagyítasz bele hanem így eredetiben nézed monitoron és akár nagy tvén bőven jó ez egy telefontól.szép színek remek dinamika,.
    Persze írtam többször már várom én is a fejlődést de nincsenek illuzioim hogy az Ilyen kis lépésekkel fejlesztés mögött az üzleti stratégia van.
    G8 ra már totál nem lehet majd belekötni szerintem.Kiderül..

    (#63565) Anulu79

    Ez WIDE kamera a fotón...Csodát ne várj nem is igazán lehet többet várni mivel egyedül a LG ben van.Mihez viszonyítod ?G5? Attól jobb.

    A főkamera:
    Én nem igazán vártam többet csak annyit,hogy pariban legyen a samukkal,pixelekkel.
    Ez sikerült s8 al felveszi a versenyt idei pixel,htc meg hátra van .(És bármennyire lelkesnek tartom a mobilaréna tesztelőit ne ők legyenek az alap..Külföldi neves teszteken is mindenhol rendben találták a kamerát)

    De szerintem ezekkel sem lesz nagyon hátrányban max mindenkinek az egyéni ízlése és kamera szoftver felszereltség szerint lesz lehetősége választani.
    Nálam pl a manual videó széles beállítási lehetősége létfontosság és azonnali vételt eredményezett.a nagylátoszög kamera is iszonyat móka és lehetőség lesz.
    Szerintem tavaly óta nem nagyon lehet mellélőni csúcsmobilokkal.(S7,Pixel.HTC ) tényleg kicsi a különbség és mindenkinek más.
    Kicsit sok volt az off bár azért ide tartozik köszi.

    [ Szerkesztve ]

    Abe due dembella

Új hozzászólás Aktív témák