Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz Drakmusz #62738 üzenetére

    "Ne haragudj de ez nem ilyen művészkedős topik....."

    Valamit félreértettél.Szó nincs róla hogy ez a topic csak azoknak a képeknek lenne fenntartva, amiket a zsebből előkapva ész nélkül elkattintanak. Jöhetnek olyanok is, de semmi nem zárja ki hogy az ember találjon normális látószöget, illetve beállítsa előtte rendesen a telefon adta lehetőségek szerint a dolgokat.
    Itt az a lényeg hogy a telefon mit tud, mit lehet belőle kihozni. Ha vannak benne beállítási lehetőségek, akkor azok is hozzátartoznak a tudásához, így bőven van helye itt az ilyen képeknek is. Az utólag módosított képek azok, amik ide nem férnek be.

    ",az enyémen nem is lehet állítani"

    Akkor az ennyit tud, más készülék meg többet. Lehet hogy van akinek ez is számít vásárláskor. A beállítási lehetőségek, amiket a készülék biztosít, ugyanúgy a fotós tulajdonságok közé tartozik mint a kép mérete, és az optika minősége. Sőt két azonos optikával szerelt telefon fotóképességei között nagyon sokat számít a szoftver.

    "Záridőről már hallottam,nálunk például éjféltől zárva tart az étterem."

    Ez meg csak rajtad múlik. Ha érdekel a téma olvasgass , ha nem akkor ne, de másokat ezért leszólni nem biztos, hogy szerencsés.

Új hozzászólás Aktív témák