Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz natë #62055 üzenetére

    Én leírom ahogy gondolom, ha most azonnal választanom és vásárolnom kellene én S7 telefont vennék, csak hát megjelent az S8 így most az kell :P A poént félretéve (amiből azért az igaz, hogy valóban S8-at fogok venni) én elég kritikusan állok a képminőséghez. Szem előtt tartva persze azt, hogy ez mobil, nem pedig profi kamera, így eszerint is viszonyulok hozzá. Engem személy szerint jobban zavar egy képen a szellemkép és a mosottság a széleken, mint az, hogy kifelé/befelé dől az épület/oszlop/egyéb. Úgy gondolom ez utóbbi talán még csökkenthető valamelyest (messzebbről fotózok, más szögből fotózok), az előbbiek ellenben nem. Vagy esetleg javítható, máshogyan fotózva a témát és megvágva a képet.
    Amivel nem tudok mit kezdeni az S7-nél, emlékeim szerint ezen pont te is rugóztál már párat :P, a túlélesítése, amitől kicsit olajfestményszerű lesz, na ez nem szép. Sőt, ezt még én is szóvá tettem, hogy javíthatnák a szoftverét, mert ez így nem tetszik. Viszont akkor is ezt venném, mivel nálam az elfogadható éjszakai/az ideálishoz képest rossz időben készített kép készítése az elsődleges prioritás, hogy úgy mondjam, és ebben ezt találom a legjobbnak. Persze látom, hogy a Nexus6/Pixel telefonok fényes nappal azért több esetben is jobb képet készítenek. Csak azok elbuktak az éjszakai képeken, és a nem bővíthetőség terén nálam. A Xiaomi pedig a B20 hiánya miatt. HTC, LG, szimplán nem tetszik :), iPhone pedig eleve fel sem merül mint alternatíva.
    Úgy hogy egyéb opció nem lévén :DDD marad (most már hogy kijött) az S8 :D Aminél úgy tűnik (lehet csupán placebo), hogy valamicskével jobb a minősége, már nem mos annyira mint az S7.
    A raw képeken látható zaj is jobban tetszik egyébként, mint ahogy esetenként a jpg kinéz.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák