Hirdetés

2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-18 18:51:23

Mobilarena

Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62030) Sirandrish válasza cicaslany86 (#62028) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Hidd el hogy engem marhára nem érdekel hogy melyik telefonnak van jobb kamerája :)
Én nem a kamera miatt vettem ezt, hanem mert tetszett.
Az asszony csak és kizárólag a kamera miatt dönt egy telefon mellett és ő a Honor 8at választotta, pedig neki is lehetett volna S7Edge-e.
Én az a fajta felhasználó vagyok aki ezek között már nem igen tud, és főleg nem akar különbséget tenni.

Az ide betett képek 95%a nekem tetszik. Nem a téma, hanem a kép minősége. Lehet az Samsung, LG, Honor, Huawei...nekem tökmindegy.

Az hogy belenagyítva meg milyenek a képek, szintén nem érdekel. Nem csak a sajátomnál, hanem a másiknál sem, mivel vagy telefonon vagy maximum a FHD monitoromon nézem a képeket, és hacsak nem valami bűnügy miatt keresnék bizonyítékot, akkor nincs szükségem a belenagyításra. :)

Szóval nem...szó sincs arról hogy bántják a drága S7emet...amíg nekem megfelel addig nem érdekel hogy ki szerint sz*r, vagy kevésbé jó :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.