Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-18 18:51:23

Mobilarena

Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62015) zseko válasza marcell2015 (#62009) üzenetére


zseko
(PH! kedvence)

Az a 'rettentő nagy torzulás' szvsz az összes nagylátószögű fényképezőnél megvan. Találkoztam vele valódi fényképezőn is, gondolom az ilyen 'rizsszemméretű hokioptikákon' jobban előjön. Enyhe nagyításnál eltűnik, vagy javul, persze ez digitálissal nem ugyanaz mint optikaival. Ettől nagyobb hibának látom amit vagy a G4 vagy a G5 telefonoknál láttam (és néha Samsungnál is), hogy a képek széle mosott, szellemképes, ocsmány. És ugyanez szintén megtalálható a rendes fényképezőgépeken is, Canonnál is láttam, ami szintén a 150e+-os kategóriába tartozott.

(#62016) marcell2015, nem, nem csak te látod, én is látom :) Csak azt akartam mondani, hogy ez nem gondolom, hogy az S7 egyedi hibája, hanem inkább a nagylátószögé. Persze az is lehet, hogy mégis én tévedek, és tényleg az S7-nél hibáztak valamit, vagy ennél a telefonnál jobban előjön, nincs kizárva :) Az is lehet, hogy az álló formátum miatt (ha jól látom az) jobban kijön, kíváncsi lennék egy 'normál' állásban készített képre is ugyanonnan.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.