Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • debianos

    aktív tag

    válasz lacko0123 #55436 üzenetére

    Hát figyelj, szerintem az 1,5 év nem rossz, rég volt annál tovább nálam teló, ez szerintem ki fog húzni két évet. Az aksija meg elég jó. Gyorstöltéssel felmegy 50 perc alatt, ha nagyon használom, akkor is sima az egy nap - egy nap alatt 24 órát kell érteni, nem reggeltől estiget. :) Ha átlagosan használom, akkor meg van a kettő is, ha meg nem játszanék esténként, akkor 2,5 is becsúszna.
    Nem hinném, hogy kevés a 2GB, ez egy mítosz. Én eddig 1GB rammal toltam és simán elvoltam, pedig sok appot használok. Igaz nem is futott és most sem fut nyolc játék, Messenger, Facebook, Térkép, Twitter, két böngésző meg három antivírus egyszerre.
    Az appok kínálata tényleg nem valami jó, bár nekem arra sincs panaszom. Ez ilyen. iPhone-on lehet jobb a helyzet, de a Samu szerintem a többi gyártóhoz képest jól áll a saját appokkal is.

    Ebben a kategóriában szerintem ár-érték arányban Xiaomi, minőségben pedig Samu. Én 19800-ért jutottam hozzá szolgáltatónál, így nem is volt kérdés. Viszont ha már 6S, akkor az megint más árkategória, más androidos kihívókkal.

    Na, de tényleg off vége. :D :R

    [ Szerkesztve ]

    FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U

Új hozzászólás Aktív témák