Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • w333

    félisten

    válasz Aryon87 #54665 üzenetére

    Több kategória van ... és még kategórián belül is vannak más és más kategóriák, szenzor mérete, megapixel (felbontás), pixel méret "μm" output és még subpixel layout (elrendezés) is és erre még rájön az is hogy ki milyen rekeszértékű lencsével szerelik, illetve hogy raknak vagy sem bele OIS -t :)

    Szóval nem a számok a fontosak hanem a jó lencse és a jó szoftveres kezelés, na meg a felhasználók tapasztalatai, mert mi ér egy olyan remek szenzor mint az IMX 377 amit pl. egy csapnivalóan rossz lencsévelé szerelik ? lásd HTC 10 és Pixel (ami szintén HTC) bármelyik képet megnézed valamelyik oldalt de biztosan mosott lesz a kép (sz*r a lencse) az LG és a Samu és Huawei stb. nagyon jó lencséket használ ezért nem is mosottak a széleken ! :))

    S7 -nél pedig a dual pixel technológia istenkirály ami DSLR világából érkezett, jelenleg csak az iMX 260 és Isocell támogatja ... a lényeg annyi hogy :

    A Dual Pixel technológia lényege, hogy minden pixelhez két fotódióda tartozik, ami lehetővé teszi a fáziskülönbség-érzékelést és a fényfeldolgozást mind a 12 millió képpont segítségével, és nincs is mit pótolni.

    [link]

    (#54666) kengyel

    Egyáltalán nem rossz az N5X -sem, szvsz most jelenleg ezek a legjobbak !

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák