Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz Drakmusz #54455 üzenetére

    &(#54442) TomiJordi: Köszi szépen, kedvesek vagytok! Legközelebb majd úgy fogok fotózni, hogy odafigyelek, ezeket csak emlékbe csináltam magunknak, de annyira tetszett többeknek a telómon, kitettem ide is. :) Ezzel a sportstrackeres fotózással az a baj még, hogy nem lehet visszanézni nagyításban a képet, annyit lehet nyomni, hogy OK vagy újra. :D

    (#54456) Dr. 444Hertz: Én a jegyzetre nagyítottam rá, menő. :) Nagyítás nélkül ijesztő a rend a szobában. ;] Nem is tudom mi ez, amivel fotózol, mindjárt rágoogle-zom.

    (#54443) Drakmusz: Tyű, máris megy a vásár?! Sajnos ez az 5X jobb képeket csinál, mint az S7, szerencsére nem 5X annyira jókat. ;] ...de tényleg, nagyon tetszenek. szerk.: megnéztem még egyszer mindet, hihetetlen. A színek, az élesség, a fókusz, a téma. Csak nézek, hogy ezt telefonnal? Hogyan? Hogyan? :C szerk2: nézem az első képet, utálom ezeket a vásárokat, de már-már kedvet kapok egyhez... :D szerk3: harmadik, utolsó előtti is komoly, büszke lennék magamra, ha ilyet tudnék, főleg november végén délután negyed ötkor, kevés fénynél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák