Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deny330

    aktív tag

    "S7e meg kb mint a legendakban." - nah, ez tetszett, jót nevettem. :DDD S7e / S7 kamerája pedig szerintem egyáltalán nem rossz, simán használnám fotózásra - csak ne Samoled kijelzője lenne a telefonnak. :U Pár képet eltudtam csenni havertól, ő ezt a pakkot küldte nekem egyik nap (bár van egy szerkesztett, azt nem lesz nehéz észrevenni. S7-ről van szó).
    Levél
    Érdekes panoráma.
    Bár messengeren küldte át, lehet, hogy a minőség ezért "gagyibb" .

    A tulajokat nem tudom ennyire megnevezni. Napi szinten sokszor nehéz figyelnem a topikot, ha már 30+ hsz jött időközben. Olyankor csak bele-bele olvasgatok, megnézem a képeket - biztos ez is a lustaság miatt van. :D Ha reggelente többször ráérnék és délelőtt is, egyszerűbb lenne.

    Amiket elsőnek feltettél ide K8 kép pedig nem lett rossz, ezek már kicsit érdekesebbek - de egyáltalán nem mondanám rossznak a telefon árát tekintve. Xiaomi Mi4i telefont megnéztem volna, hogy miket írsz róla. Utóbbi időben egyre többször látom ezt a márka nevet - a "Mix" kifejezetten tetszik, szerintem baromi jól néz ki. De a gyártó többi telefonja is elég jó ár/érték aránnyal bír - papír adatok alapján elég jók árukhoz képest. Csak a kamerájuktól félek, bár G4 mellett úgyis mindegy lenne. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák