Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaWehun

    tag

    válasz ADAM1337 #53095 üzenetére

    kinek mi... nekem pl. van olyan nexus kép ami nem tetszik itt pedig rengetegen agyondicsérik a képeit a felhasználónak ( szándékosan nem írok neveket ) és elvileg "kategóriákkal" jobb a kamerája. ha belenagyítok úgy néznek ki mint ha valami rossz olajfestmény lenne, nagyítás nélkül meg tökéletesnek tűnik. lg közül is van 1-2 ami hagy némi kívánni valót maga után belenagyítva. bár lehet csak felhasználótól függ... az meg, hogy a p9 kategóriákkal jobb képeket lő azt azért egy kicsit bátor és erős kijelentésnek tartom.

    igazából sosem értettem, hogy egy telefonnal készített képbe, miért kell belenagyítani 500x-os zoommal és azt keresni, hogy mi hibázik rajta és miért nem olyan tiszta mint a kristály. :D lehet csak engem zavar ez, de itt rengetegen felemlegetnek olyan dolgokat amiket konkrétan ha megnézed átlag felhasználóként úgy, hogy rákattintasz a linkre észre sem veszed, ha nem nagyítasz bele több százszoros nagyítással. értem én, hogy fotós fórum meg stb., de telefonokról beszélünk nem milliós fényképezőgépekről és nem profi fotósokról. ha mégsem így lenne akkor lehet át kéne nevezni a fórumot *Profi fotók és videók mobillal-ra.
    bár valószínűleg bennem van a hiba, hogy így gondolom.

    ja és ne vedd magadra, nem a te személyed ellen szólt ez, csak már valamiért úgy éreztem kicsit, hogy le kell ezt írnom. :)

    ...

Új hozzászólás Aktív témák