Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz w333 #51192 üzenetére

    A te általad linket cikkből idézek:
    "Google’s Nexus 5 and 6 smartphones have a new Camera app feature called HDR+. This mode uses fancy computational photography tricks to help you capture better photos in situations with uneven lighting or low amounts of light. For low-light shots, instead of capturing one photo with a longer exposure time (which causes noise), the feature captures a burst of shots with short exposure times over the course of 1/3 to 1 second. It then chooses the sharpest shot from the series as the “base image,” and aligns all the other shots according to that image."

    Jó értem kb a az a HDR+, hogy sötét és éjszakai körülmények között, akár 0,3-1 mp-re is feltoltja a záridőt, de nappali körülmények között semmi különbség a HDR és a HDR+ között működésben ebből ez derül ki. Egyébként tényleg igaz lehet, mert a HDR+ bevezetésével éjszaka a nexusok magukhoz képest jobb képeket lőttek. Egyébként az irány jó, mert G4 éjszaka automatán tényleg felnyomja indokolatlanul magasra az ISO-t és túl alacsony záridő automatán fotózva.

    A G4-ben meg ott a manuál mód amivel akár 2-10-20-30 mp-et is beállítok plusz a manuál fókusz plusz a az IOS értéket is magam állítom ahogy szeretném, ez akkora nagy szám? Azért kicsit túl van ez spirázva ez a HDR+ dolog szerintem, van egy kis marketing dolog is benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák