Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-18 18:51:23

Mobilarena

Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42044) BigBlackDog válasza Quasi_modo (#42043) üzenetére


BigBlackDog
(PH! kedvence)

A 808 egy érdekes állatfaj a saját tapasztalatok alapján. Egyfelől kiemelkedő a mobilos mezőnyben (pl: vonalélesség, részletesség, természetes színek), másfelől viszont már eléggé le van maradva (pl: HDR hiánya, automatika "esztelensége", erős napfényben a fehéregyensúly kezelése). Erős nyári, magas állású nap mellett lehetetlen vele olyan szín gazdag, élénk képeket lőni szerintem, mint egy mai csúcskategóriás telefonnal (talán most már nem a tapasztalat/tudás hiánya a korlátozó tényező, hanem tényleg ennyit tud a vas). Legalábbis nekem nem sikerült és másoktól sem igazán láttam. Persze más fényviszonyok mellett még mindig magasan tudja verni a mezőny többi tagját, ha nem az automatikára bízza magát az ember.
A Z3/Z3C/Z2 kamerája azért kicsit könnyebb esetnek tűnik "papíron", viszont az eddigi képek alapján néha olyan mosást rendez, hogy a végeredmény pár kategóriával lejjebb lévő készülékeknél állná meg a helyét csak meglátásom szerint. Persze ez csak a saját gondolatmenetem, véleményem, mint ahogy eddig is szokott lenni. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.