Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • picur220

    veterán

    válasz ludsimon #4010 üzenetére

    nagyon hangos és nagyon király!!! nagyon durva, aki nem látta, az el sem tudja képzelni!!
    Kocsival mentünk, volt egy kis dugó, meg 2 sávos úton mind2sáv csak felfelé ment, meg volt olyan 500 rendőr, minden 100 méterben volt minimum 2.
    Szerintem nem kell túlreagálni az árát, imvel ha csak egy napra mész, és nem a futamra, akkor nem vészes. A silver6 jegy szombatra pl 41 EUR. De a gold 3 jegy az is 50 EUR körül van. Egyébként a gold, Supergold része nagy átbaszás, nem látsz onnan sem sokkal többet, max a boxot. Sztem a legjobb hely, ahonnan a legtöbbet látod, az vagy állóhely egy dombról, vagy Silver1 vagy Bronze tribün. (esetleg kubica vagy danubius tribün.)
    A Massa baleset kemény volt, azt láttuk, hogy az állóhelyekről minden ember rohan a kerítésekhez, hogy lásson vmit:DD Nagyon kemény volt!
    Am benn a termékek sem olyan drágáa, mint amilyennek írják, pl egy víz (0,5 L) nem 3000 FT hanem "csak" 400, egy Cola 500, meg a Red Bull is 500, és ez ahhoz képest, hogy a boltban 300, nem sok. Viszont a külföldieket nagyon átbasszák, ki volt írva egy bárnál, hogy 1 EUR=230 HUF :DDD

    .bableWes: Alonsot utálom, mert sportszerűtlen volt Hamiltonnal (amikor megállt előtte még a mercedesnél a boxban, és nem engedte ki időben), én az ilyet az egész FIA-ból kizárnám. Mellesleg Hamilton fan vok:DDD A többi pilótával semmi bajom, amíg tudnak tisztességesen versenyezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák