Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz --Nozbert-- #2905 üzenetére

    Nekem az első kifejezetten tetszik, a tükröződések miatt, a 3-dikhoz meg csak gratulálni tudok nagy szerencse kellett hozzá hogy a méh pont fókusztávban legyen, bár így sem egészen éles. K550-től jó képek!

    Pecc
    Még annyit hozzátennék az előzőhöz, hogy a driverben az EV pozíciókhoz rendelt funkciólista is teljes mértékben egyénileg testreszabható, csak meg kell nyitni szerkesztésre a drivert, és rögtön a legelején van minden ami nekünk kell. Kapásból a pirossal keretezett részen 3 féle üzemmódhoz választható élesség, kontraszt, színtelítettség, ez az autó módnak az előkonfigurációja, csak a számokat kell változtatni, és módosul az alapbeállítás:
    [link]
    A kék vonal alatt aztán ott van a funkciólista, ami pedig az alábbi táblázat szerint szabható testre a funkció kódját be kell helyettesíteni az általad választott EV pozícióba, ez nagyon jó mert egy sűrűn használt funkciót közelebb tehetsz magadnak, míg a ritkábban használtakat hátratolhatod, amit egyátalán nem használsz, kiveheted vagy lecserélheted másikra... Egyébként a customization és a readme fájlokban minden lehetőség le van írva, igaz angolul. Funkciólista konfigurálása:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák