Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz BalanceR #25382 üzenetére

    Igyekszem minden szóba jöhető környezeti viszonyban tesztelni, csinálok majd olyat is. Amit írtál azzal teljesen egyetértek. Nem az erőssége az automata mód (remélem csak egyelőre) gyenge fényviszonyok között. Azt látom, hogyha ilyen a helyzet, akkor muszáj manuálra váltani az értékelhető (illetve jó) végeredmény érdekében. És ez bizony sokaknak lehet kényelmetlen. Viszont brutál sok lehetőség adott ahhoz, hogy ilyen esetben jobb képet lehessen vele készíteni manuálban, mint a telefonok 99%-ánál. Tehát 1 szó mint 100, ha az ember ért hozzá és tudja, hogy mit miért csinál, akkor bizony kibújik belőle a kisördög és nagyon jó képeket lehet vele készíteni.

    A 808-ashoz való hasonlítgatás engem nem zavar, mert személy szerint is nagyon nagyra becsülöm a készüléket. Inkább az idegesít, hogy hiába csinálok vele jó képeket, le van ugatva, mert merészeli megközelíteni a 808-at, sőt, van ahol el is veri. Itt jegyzem meg, hogy tegnap is vittem a 808-at és nem tudtam vele még hasonló képeket sem készíteni. És nem azért mert ebben jobb a kamera, hanem azért mert a 808-ban egyszerűen nincsenek ilyen opciók, beállítások. Ezt el kéne fogadni.

    "Az a baj, hogy szerintem az átlag felhasználónak nem nagyon hiányzik a 10x zoom."

    Na ez az erős csúsztatás. Ha valami hasznos benne nagyon, akkor az a 10x optikai zoom. És azt még nagyanyám is használná benne. A felhasználók leginkább az optikai zoom-ot hiányolják a mobilkamerákba, csak nem annyira elvetemültek, hogy ezért egy ilyen monstrumot cipeljenek magukkal, mint én.

    "Mindkettő másban a legjobb, mintha sportkocsit hasonlíthatnánk családi kombival..."

    Istenem! Ezt magyarázom amióta megvan!!! Vagy 20x leírtam már több topicban is. Végre valaki meghallotta, megértette? ;)

    [ Szerkesztve ]

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák