Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- A Honor központjában próbáltuk ki a Magic7 Prót
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Elit3Zotya #107259 üzenetére
"Én is nevetek sokszor, hogy megmondják olyanok sokszor melyik milyen, mikor még életében nem is használta."
Ezt sem értettem soha, legalábbis fotók vonatkozásában. Attól, hogy nem én nyomtam meg az exponáló gombot, még látom a képeket ugyanúgy.
"Megdolgoztam érte és soha nem bukok rajta, akkor miért ne."
Ezt nem is sajnálom senkitől, nem ez a problémám a mértéktelen fogyasztással. Persze nem az a baj, hogy 3-4 PH fórumozó hetente cserél telefont, hanem hogy sokmillióan vannak, akik évente.
#107255) Imurai:
Nagyon kicsi remegést tudnak csak csillapítani az optikai stabilizátorok, de a semminél biztos többet érne.
Szoftveres stabilizálás nem igazán értelmezhető fotóknál, viszont a mai telefonok inkább több, de rövidebb záridős expóból rakják össze a képet. Ez még jelenthet valami javulást, ha régebbi mobilról váltanál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi 12T 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest