- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy nem. De soha nem tudjuk meg, mert nem építik be a nagyok. Ezért reménykedtem, hogy hátha egyszer valamelyik startup előáll egy értelmes QWERTZ sliderrel, vagy egy JogDial iterációval.
Egyébként az egykézzel kezelhetőségnek jót tenne a kerék, stabilabban lehetne fogni a tepsiket görgetés közben, mint mikor egykézzel tartod és ugyanazzal a kezeddel tapicskolsz is együtt.
-
chapwees
tag
Amikor annak haszna volt, akkor még nem igen volt kapacitív érintőképernyő, ezért jóval hatékonyabb volt mint a sima fel/le gombbal haladni. Mostanra ennek már nem igen van létjogosultsága szerintem. Nem elkúrták az ötletet hanem fejlődött a technika, max fidget toy szinten van már értelme.
-
Hogy azt miért kukázták, rejtély. Szerintem ma is lenne értelme, görgetni a facse vonalat, weboldalt, bármit is. De hát, az egész Sony erről szól már vagy két évtizede: van egy jó ötleted, kúrd el, kezd elölről. Mondom ezt úgy, hogy egyébként kedvenc márkám a Sony, anno mobilból is elég sokat próbáltam, birtokoltam, és egy ideig eszembe sem jutott más márkát venni. De ez már régen volt.
-
roli543
őstag
Eszméletlen a design
Végre valami ami kicsit eltér az elmúlt évek design unalmától! Nekem nagyon tetszik!
-
Linkin1994
senior tag
válasz
ergoGnomik #4 üzenetére
Cserélhető lesz.
Persze csak màs színűre.Az akksit szerintem nem lehet majd cserélni -
mrlujoak
veterán
Hű, ez csalódás...
Pláne, hogy már a Sony féle Jog Dial-t emlegették páran, meg egyéb (talán zoom...) funkciókat társítva mellé, errefel "csak" egy csavar...
Ó, mi naívak -
ergoGnomik
tag
Fotó mutatja meg, mire lesznek jók a CMF Phone 1 hátlapi csavarjai
Már amellett, hogy helyén tartják a hátlapot.Ez utóbbit honnan lehet tudni? Sem a mostani, sem a korábbi képek nem utaltak arra, hogy a hátlap leszedhető lenne. Szerintem.
-
jan herz
tag
És a narancssárga hátán vajon mi az a nagy púp? Am. nekem eddig nagyon bejön az egész, kíváncsi leszek!
-
Draun01
tag
Ahj kár hogy az a tekerentyű nem valami szoftveres tweak, hanem csak lecsavarhatod hogy más kiegészítőt rakj a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest