Hirdetés

2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#301) 30z.Samu válasza Crazyman33 (#300) üzenetére


30z.Samu
(PH! kedvence)

Ment PÜ, nem szeretném offolni a topicot! :)

[ Szerkesztve ]

(#302) StLui


StLui
(PH! kedvence)

Mindíg érdekeltek az autós játékok, pc-n majd xbox1-en és 360-on is, de nagyon keveset játszottam velük. Régen Pc-n az nfs első darabjainak valamelyikét próbáltam ki, azzal pár órát játszottam. Majd szó szerint csak belenézegetés lett és semmi komoly próbálkozás. Xbox1-re vettem kormányt, de kezelhetetlen volt valamiért, eladtam az egészet boxostúl cakk-pakk.
360-ra egyből megvettem a Most Wanted-et azzal pár óra próbálkozás megint volt, de nem fogott meg, nagyon arcade-os volt, és a joy-os irányítás is kivitelezhetetlen volt számomra. Tavaly karácsonyra, öreg fejjel :) , kormányt kértem a jézuskától, meglett, sajna a jézuska nem tudta, hogy az undercover-t fölösleges mellé hoznia, kb 2 óra után meguntam a "taposom a gázt és mandíner-ről mandínerre pattogva körbemegyek" stílust. na majd ha megjelenik a Grid, gondoltam az lesz a kánaán (persze kormányhoz kapott Forza2 nagyon tetszett, de majd a legújabb lesz a legtutibb). Hát annyi rosszat olvastam megjelenés után róla, hogy felejtős lett. És akkor jött a Forza3, meg ahogy itt beindultatok, szóval ez tetszett, csak kimaradt pár hét a gépcsere körüli bonyodalmak miatt.
Na az első benyomások egy totál kezdő majdnem szimulátorostól:
2004-ben életemben először nagymotorra ültem és fél éven belül pályán találtam magam, 2005-ben meg már a Suzuki SV1000-es nagyon amatőr versenyen próbálkoztam. Hungaroringen 4-5. tudtam lenni ha jól ment, Pannonringet nem tudtam megtanulni rendesen, ott szarabbul ment. Mindezt csak azért írom, hogy valamennyi fogalmam van féktávról, kanyarnál bemeneti sebességről, kigyorsításról (nem sok!, semmi közöm a profikhoz, attól messze voltam és már 2007-ben abba is hagytam, sokba került és mindíg fostam, hogy odaverem magam :) )
Az első ami nagyon hiányzik az a tehetetlenségből fakadó erőhatások és talán ez miatt van az is, hogy egy csomószor elszálltam a sikánban és nem értettem miért. 40-el megyek gondoltam én, nem értettem ez, hogy létezik, majd megnéztem közben a kilométerórát és 100 fölött voltam bőven. Szóval nagyon nem érzékelem a sebességet. Élőben 3 év alatt 5x sem kellett levágnom a kanyart, túl nagy tempo miatt, itt meg állandóan ez történik. A másik a kézi váltás. Hát az megdöbbentett. Tulajdonképpen képtelen vagyok odafigyelni rá. Motoron csak a duplakuplugolást nem tudtam megtanulni visszaváltásnál, de soha semmi gondot nem okozott a megfelelő motorfék adagolás és a kigyorsításkori fölváltogatás. itt meg fogalamam sincs mit nem érzékelek, de két kör próbálkozás után feleadtam, majd visszatérek rá ha 5%-on belül leszek esetleg hozzátok képest, addig talán kár erőlködnöm vele, pedig érzékelem azért, hogy nem jó ahogy a gép váltogat. Ami viszont tegnap megint meglepett, kipróbáltam a PHverseny új pálya-autó variációt és tulajdonképpen irányíthatatlan volt az autó nekem, úgy látszik nem tudom elég finoman adagolni a gázt, mert már a rajt egy katasztrófa volt, valamiért automatán is tiltásban maradt folyamatosan, de később is picivel keményebb gázpedálhasználat és keményen büntet, pörögtem-forogtam mint a körhinta. Na ezt viszont nem tudom milyen lenne élőben mert nem vezettem még ilyen erős autót. Egyszer volt szerencsém egy 2007-es Carrera turbót vezetni, az első 10 perc vicces volt de utánna megszoktam, persze könnyű a jót :) , de hogy egy erős autóval folyamatosan megpördüljek, az legalábbis így látatlanban meglepne.
Kiváncsi lennék mit dobna a dolgon ha cockpit-ban ülnék, de legalábbis nem az ölemben tartanám a kormányt. Ja igen kormány: múlt héten merültem kicsit jobban az autózásba és küzdöttem a PH versenyen megadott pályával autóval, 1.04 körül kormánnyal az ölemben, majd egyszer kipróbáltam joy-al, és sikerült igaz hibával egy 1,01-et menni. És ekkro vettem észre, hogy mennyiszer kéne ütközésig tekernem a kormányt, ami kicsit macerás, míg joy-al semmi gond. Például az utolsó nagy sikán előtt volt a hosszó padlógázas ív, na annak az elején is volt, hogy ütközésig kellett tekernem a kormányt és ez pl egy kicsit túlzásnak és számomra érthetetlennek tűnik.
Hát ennyi egy kezdő tapasztalata így hirtelen. Van min dolgoznom, hogy jobb legyek, de igyekszem. Az is idő volt míg rájöttem, hogy valöszínűleg nem gyorsversenyt, hanem gyorskört mentek, egyedül, mert versenyen ha én nem hibáztam akkor valaki mindíg belémjött hátulról, vagy olyan lassúak voltak az ellenfelek, hogy én löktem meg őket. Átváltottam gyorskörre, mentem egyedül, de ott meg a szellem autó hozta rám sokszor a frászt amikor átment rajtam :) azt is kikapcsoltam. Na bocs a hosszúért, ugorjatok ha h.lyeség :)

[ Szerkesztve ]

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#303) Redbreast válasza StLui (#302) üzenetére


Redbreast
(újonc)

De,hogy hülyeség amit leírtál!
Nekem nagyon tetszik,amit érzel és leírod! :C Senki sem profi az elején.! Én sem!!! Csak rengeteget toltam a Gt-ket meg a Forzákat. Az árkádos cuccok nálam felejtők.Ha megfogadsz egy pár tanácsot akkor leírom.
Próbáld meg a kormányt felszerelni valami asztalkára az elején és már tuti,hogy jobb lesz.Az öledben biztos,hogy nagyon mozog és úgy nehéz eltekerni kantig.Én a hétvégén megfogtam a fiam régi íróasztalát és szét kaptam,mint floki a lábtörlőt.Pár facsavar,átalakítás,pedál megdöntés/ez fontos/.Főleg nekem mert majdnem két méter vagyok és nekem úgy nagyon kényelmetlen volt.A másik dolog amíg szokod a kormányt kapcsold be az automata váltót.Nem kell olyan sok dologra figyelni akkor és addig szokod a kormit.Ha megkapom Crazy-től a kormány beállításait akkor majd elküldöm neked is.Az a sok "holtjátékos " lófasz a vezérlő beállításainál.Az is sokat számít szerintem.

Ha valamiben kell segítség akkor írj pü-t!

:)) Üdv:Fecó!!! :))

(#304) Gebriel válasza Redbreast (#303) üzenetére


Gebriel
(PH! kedvence)

..Ha valamiben kell segítség akkor írj pü-t!..

Ha nem nagyon személyes, szerintem a segítség kérés-nyújtást ide nyugodtan írhatjátok segítve ezzel másoknak is. ;)

(#305) StLui válasza Redbreast (#303) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Köszönöm ! :B
Gebriel: tényleg mehet ide a kérdés, mert lehet mást is érdekel, vagy más is tanul valamit belőle

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#306) Redbreast válasza Gebriel (#304) üzenetére


Redbreast
(újonc)

Ha nem személyes akkor ide írom.Idáig is ezt tettem!!! :C

(#307) StLui


StLui
(PH! kedvence)

Ki milyen nézetet használ?
Én a lökhárítóst (ami érdekes, hogy Dirt2 demoban használhatatlannak bizonyult mert túl mélyen van és nem láttam a terepet) lehet azért ezt szeretem mert elég messze van a tv, kb 2méterre egy 40-es képátló, így már a motorháztetős is, hát még a belső nézetes, olyan mintha a hátsó ülésről vezetnék :D
Viszont a belső nézetesnél nem értem, főleg ha kormánnyal játszom, miért kéne, hogy a képerrnyőn is legyen egy kormány a kézzel?

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#308) Redbreast válasza StLui (#307) üzenetére


Redbreast
(újonc)

Lökhárítóst,meg egyszer-kétszer motorháztetőset.
A belső nézetessel is szoktam ökörködni mikor már nagyon vezetek! :DD

(#309) Crazyman33 válasza StLui (#307) üzenetére


Crazyman33
(senior tag)

Mindig motorháztetős nézetben megyek.
Ha megfigyeled akkor vannak játékok ahol a különböző nézetek, különböző irányítóra van kitalálva.
Pl. A Dirt-ben dzsojjal simán mentél hátsó/külső nézetből.
Kormánnyal abban a nézetben vezethetetlen volt, faltól falig, főleg a szerpentineken. Viszont motorháztető nézetben kormánnyal nagyon szépen íven lehetett tartani.

A kormányt és a kezet azért látod mert úgy nagyobb a filling. Hiszen a kocsiban is látod a kezed magad előtt. A múltkor a rokonnál vezettem a G25-el egy 124-es tv-n. Na az komoly volt, akkora volt a kormány a tv-n mint a kezemben.

A játékokban nem véletlenül van annyi beállítási lehetőség, Kormányholtjáték, pedálok, stb. Próbálgasd, előtte érdemes lefényképezni az alap beállítást. Nekem pl. nagyon nem volt jó az alap, főleg a féknél.

ekkro vettem észre, hogy mennyiszer kéne ütközésig tekernem a kormányt, ami kicsit macerás
Most akkor gondold el hogy én évekig 900 fokos (DFP) kormánnyal játszottam. Aztán jött a Forza és váltottam MS kormányra ami 200 fokos. Szerinted? Amint egy kicsit mozdítottam már falnak is mentem. Többek közt ezt is hiányolom az MS kormányból hogy nem lehet választani 200 vagy 900 közt. Fix 200 fok.

Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.

(#310) StLui válasza Crazyman33 (#309) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Köszi!
Ha megfigyeled
hát ehez még nagyon keveset játszottam
Hiszen a kocsiban is látod a kezed magad előtt
de ha kormánnyal játszom akkor is ott van előttem a saját kezem, kormányom, mint a kocsiban, joy-nál értem
900 fokos (DFP) kormánnyal
ezt tudtam hogy van ilyen, de ez mit szimulál? rally autók vagy mik mennek a valóságban ilyen kormánnyal?
viszont pályaautóknál ugye a kis kormányszög a normális , pl a F1-ben ugye alig mozdul a kormány?

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#311) StLui válasza StLui (#302) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Mindez a PH versenyen a megadott pályán a megadott autóval:
Pálya: Twing Ring Motegi East Circuit
Autó: 2008 Mercedes Benz C Class Touring Car

Tegnap ismét volt 1-2 óra gyakorlás, és voltak meglepetések. Először is 2,44-es előző esti körbepiruetezős kipróbálóskör után tegnap este sikerült 1,24 körülit mennem, ha jól emlékszem. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan megszokom a finom gázkezelést.
Ezzel az autóval nagyon hasonlított a pályázás a motoros pályázáshoz, gondolok rugalmasságra, valamint kigyorsításkori mindenképpen szükséges finom gázkezelésre. Ha véletlenül picit előbb vagy keményebben taposom meg a gázpedált azonnal büntet falnak csapódással.
Tegnap este ebben az 1-2 órában sikerült megtanulnom a nyomvonalat, viszont egyesével a kanyarokból max 2-3-at. Ott is inkább csak a fékezés kezdőpontját, kigyorsítási pontot csak érzésre próbálgatom. Érdemesen sorba menni a kanyarokon, mert ha jól sikerülnek az előző kanyarok akkor nyilván nagyobb tempóval érkezünk a következőhöz és mindjárt módosítani kell a féktáv kezdetét. Hajlamos vagyok elég görcsösen markolni a kormányt (MS) és ez nem jó, ahogy motoros pályázásnál is sokat dobott a köridőn amikor sikerült ellazítani a karjaimat. Viszont ha lazán fogjuk a kormányt akkor nagyon jól lehetett érezni amikor elkezdett a kocsi hátulja úszni a korai kigyorsítás miatt, és volt hogy időben megfogtam.
Másik motoros tipp amit kaptam, hogy úgy menjek végig a pályán, hogy ne váltsak vissza csak ha nagyon muszály, pl Hungaroring 4-5-ben, csak a sikán 3-asban, persze így bukta a jó kigyorsítás, de megtanít lendületből motorozni. Na itt mivel automata váltóval megyek, ebből annyit használtam, hogy igyekeztem korábban elengedni a kanyarbemenetkor a féket és gyorsan stabilgázra beállni a kigyorsítási pontig, 1-2 kanyarkombináció nagyon jól sikerült így. Csak sajnos nem tudom még stabilan ismételni a köröket, túl nagy a szórás. Valószínűleg jóval bátrabb itt az ember mint a valóságban lenne, így sok a kicsúszás is.
Na hirtelen ennyi, ez is már másodszorra, elsőt kitöröltem váletlenül :)

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#312) StLui válasza StLui (#302) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Na itt keseregtem, hogy nem érzem a tempót, erre nézem itt a vidon 300 fölött repesztő Porsche Cayanne-t és semmi sebességérzet, csak úgy gurulászik :)
alul a videot nézd
a végén simán befordulnék a sikánba, pedig 200 fölött van :)

[ Szerkesztve ]

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#313) efegyke


efegyke
(tag)

Hellosztok.Most hogy van új gépem,már Live képes is vagyok.Nem nagyon olvasgattam ezt a topicot eddig, de szokott itt lenni valamiféle topiclakós verseny?

(#314) StLui válasza efegyke (#313) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Itt van
Gyere, én egy hete csatlakoztam, elég bőven a silver is

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#315) Redbreast válasza StLui (#312) üzenetére


Redbreast
(újonc)

Nagyon jó a videó! Főleg mikor csökken a sebesség 240-re olyan mintha 100-zal menne.
Érdekes!!

(#316) Colka79


Colka79
(tag)

Sziasztok!

Na úgy néz ki ,hogy Én is csatlakozok hozzátok,már alig várom ,kíváncsi vagyok,hogy fogok teljesíteni ellenetek:)!
Még csak egyszer toltam a Game-t,de nagyon bejön!
Majd bekapcsolódok a bajnokságba is reményeim szerint!

Addig is mindenki nyomja a GÁZt!

Gamertag:LaondaHUN

(#317) heihachi válasza Colka79 (#316) üzenetére


heihachi
(PH! addikt)

Üdv köztünk! Gyakorolj sokat, mert a bajnokságban a srácok brutálul mennek.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#318) Redbreast válasza Colka79 (#316) üzenetére


Redbreast
(újonc)

Üdv Colka79!!!

Ha tetszik a game gyere köridőzni!

(#319) StLui válasza Colka79 (#316) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Gyere azonnal, ne tartsál semmitől, jó móka nagyon !

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#320) Gulyopapa


Gulyopapa
(PH! addikt)

Mától én is Forza tulaj vagyok :C ... lenne pár kérdésem ... elite gépet vettem ... jár hozzá live ? nem tudtam ma éjszaka belépni ... azt írta hogy nem elérhető ... sűrűn van ilyen vagy csak én csesztem el valamit ... másik hogy DLC-t hogy lehet feltenni ... csak live-on keresztül vagy pen drive-val is ...
A játék bámulatosan tetszik nekem ... nem ragozom ...
Ja igen, hogy milyen kormányt vegyek ami elfogadható boxhoz ... mert lesz akkor egy G25 eladó basszus :O ... Fanatec-re még nincs pénzem ... majd jövőre talán ...
Holnap kezdem el játszani egyenlőre joy-jal ami nagyon kényelmes a PS3 után ;)
Üdv !

(#321) Gulyopapa


Gulyopapa
(PH! addikt)

Olvasgattam közben és mit jelent az hogy a DLC 400 microsoft pontba kerül vagy mi ... tök hülye vagyok még hozzá :DDD

(#322) Colka79


Colka79
(tag)

Köszönöm szépen Srácok!

Király moka lesz az bisztoss,csak még nem tudom ,hogy kell beállitani ,hogy részt tudjak venni a bajnokságban!
Kérhetek egy kis segítséget töletek?
Elöre is köszi!

Gamertag:LaondaHUN

(#323) Redbreast válasza Colka79 (#322) üzenetére


Redbreast
(újonc)

Szia!
Itt csak az kérdés,hogy online vagy offline fogsz bekapcsolódni.
Ha offos vagy,mint én akkor tudok segíteni.
De sok dolgod szerintem egyiknél sincs.
Full throttle!!!! :C

(#324) Gulyopapa


Gulyopapa
(PH! addikt)

Kormányra valaki reagálna plíiz ? Van egy eladó G25, hibátlan állapotú ...

(#325) Redbreast válasza Gulyopapa (#324) üzenetére


Redbreast
(újonc)

Szia!!!

360-hoz felejtő,nem jó én úgy tudom.Marad az MS kormány nekem is az van.Az MM-ben egész jó az ára!
Üdv!

[ Szerkesztve ]

(#326) Gulyopapa válasza Redbreast (#325) üzenetére


Gulyopapa
(PH! addikt)

Aha ... MM mi ??? Láma vagyok hozzá ... 1 napja van konzolom :D eddig csak PC volt és G25 ... azt most el kell adnom mert nincs pénz kormányra ... van fent a padláson egy tökéletes Momo Force, azt fogom PC-hwz használni ... úgy látom hogy a géppel csak live silver jár szóval ha online akarok nyomulni akkor gold kell mindenképp ... más : hogy tudom ezt a gépet erősítőhöz kapcsolni mert eléggé lelomboz így a hangja :D

(#327) T.Peter válasza Gulyopapa (#326) üzenetére


T.Peter
(őstag)

MM=MediaMarkt

(#328) heihachi


heihachi
(PH! addikt)

kaptam ajándékba egy autót a Turn 10-től :Y

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#329) T.Peter válasza Gulyopapa (#326) üzenetére


T.Peter
(őstag)

Vásárláskor elvileg kaptál ajándékba 1 hónap gold előfizetést. A hangot hdmi-n keresztül, optikai kimeneten, vagy rca-n viszed ki.

Kérdés: A box-hoz kapható S-video AV kábelnél a kép miért úgy mutatja, hogy az s-video csatlakozót, és az rca-s s-video csatlakozót is rá kell kötni a tv-re?

[ Szerkesztve ]

(#330) Gulyopapa válasza T.Peter (#329) üzenetére


Gulyopapa
(PH! addikt)

Köszi ... mikor belépek az accomba azt irja hogy silver ... nem értem ...
Logitech Drive FX Xbox 360 ? Ez milyen lehet ?

[ Szerkesztve ]

(#331) T.Peter válasza Gulyopapa (#330) üzenetére


T.Peter
(őstag)

A többiek fognak majd tudni neked a live-ban segíteni, én ebben még nem vagyok jártas.

[ Szerkesztve ]

(#332) Gebriel válasza heihachi (#328) üzenetére


Gebriel
(PH! kedvence)

Én is kaptam "ajándékba" 400MS pont-ért:U

[ Szerkesztve ]

(#333) heihachi válasza Gebriel (#332) üzenetére


heihachi
(PH! addikt)

Nézd a jó oldalát, mikor a 400 pontot elköltötted, még nem tudtad, hogy ezt a kocsit is megkapod. Így már ajándék :)

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#334) T.Peter válasza Gulyopapa (#330) üzenetére


T.Peter
(őstag)

Utánanéztem a kormánynak, de csak annyit találtam róla, hogy axial feedback-je van, ami nem tudom, hogy miben más, mint a force feedback. Találtam pár oldalt, ahol írnak a Logitech féle és a Microsoft féle kormányról is. Oldal1, oldal2, oldal3.

[ Szerkesztve ]

(#335) Rabbitf_24 válasza Redbreast (#325) üzenetére


Rabbitf_24
(PH! addikt)

Hi

ja, most vettem 19.900 pénz...

csak itt lehet kapni az egész országban szinte...

PC masterrace. :)

(#336) Gebriel válasza heihachi (#333) üzenetére


Gebriel
(PH! kedvence)

Na várj én nem költöttem el 400MS. :N
De ennél az autónál csak 400 pontért engedi fel a zárat nálam. :(

(#337) heihachi válasza Gebriel (#336) üzenetére


heihachi
(PH! addikt)

Jah vágom :B
Tehát ez úgy van, hogy aki megvette a legutóbbi (és egyben első) carpackot és gold live előfizető, az kapott egy ilyen gépet. Ez nem része az eredeti csomagnak, tehát mikor a 400 pontért letltöttem a carpackot, akkor ez nem volt benne. Ma érkezett némi jókívánság keretében levélben.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#338) Gulyopapa


Gulyopapa
(PH! addikt)

Emberek ! Új Elite géphez mi jár, gold vagy silver ??? Én az accba belépve silvert látok .. és nem is enged online a Forza mert azt írja hogy gold kell hozzá !
Van aki ezt mondja van aki azt ( silver jár gold jár hozzá ) ... mi az igazság ...
:R

(#339) Gulyopapa válasza Rabbitf_24 (#335) üzenetére


Gulyopapa
(PH! addikt)

Rabbit hol vetted a kormányt és milyen vele a Forza ??? :R

(#340) Crazyman33 válasza T.Peter (#334) üzenetére


Crazyman33
(senior tag)

Logitech FX kormányt ne vegyél! Nincs force! Egy rakás sz@r, 1 hónap után eladtam. Jött az MS, karaj!

Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.

(#341) StLui válasza Gulyopapa (#338) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Csak ha új accountot csinálsz akkor lesz gold-od én is új gépen csak gamertag recover-t csináltam így nincs 1hónap gold

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#342) StLui válasza Gebriel (#336) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Kormány jó combon is de asztal lenne az igazi, már gátol mindenképp a preciz és gyors kormányzásban

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#343) Gulyopapa válasza Crazyman33 (#340) üzenetére


Gulyopapa
(PH! addikt)

MS a fémberakású ? Ok nem veszek ...

(#344) Gulyopapa válasza StLui (#341) üzenetére


Gulyopapa
(PH! addikt)

Ezt most nem értem ... bocs :R mondom hogy full noob vagyok :Y
Szóval elkúrtam, nem lehetek má gold ???

[ Szerkesztve ]

(#345) StLui válasza Gulyopapa (#344) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

Az új gépen létrehoztál egy új Gamertag-et? ha igen, ekkor kell legyen gold
én ez alapján csináltam
még lehet, hogy csak avatar-t csináltál

[ Szerkesztve ]

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#346) T.Peter válasza Crazyman33 (#340) üzenetére


T.Peter
(őstag)

Akkor jól emlékeztem, hogy amikor egyszer említetted, akkor is azt mondtad, hogy nincs benne (de az is lehet, hogy valaki más volt :) ).

(#347) Gulyopapa válasza StLui (#345) üzenetére


Gulyopapa
(PH! addikt)

Akkor ezekszerint végleg elkúrtam ? Mert van 3 accom :DDD és az egyik ezüst :O
Vagy vissza tudom még csinálni én láma ??? :))
Kormány : akkor legyen microsoft ... bár van aki ezt szidta van aki azt ... nem tom ...

(#348) StLui válasza Gulyopapa (#347) üzenetére


StLui
(PH! kedvence)

amelyik ezüst azt most hoztad létre az új gépen?

Kormány: aki játszott MS-el azt kétlem hogy szidná, max aki valami G25 féléhez szokott előtte. Aki pedig a logitech xbox kormány után játszik az MS-el annak egy csoda. Nyugodtan vedd meg, bitang jó.
kaphatnék ezért valamit az MS-tól :DDD

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#349) Colka79


Colka79
(tag)

Sziasztok!

Ahoz hogy lássam mindenki idejét,ahoz felkell venni mindenki barátnak a Live-on?

Gamertag:LaondaHUN

(#350) Gulyopapa válasza StLui (#348) üzenetére


Gulyopapa
(PH! addikt)

Kösz !!! A tegnapi segítségeddel sikerült és most GOLD vagyok 1 hónapig :R :R :R
Még 1x KÖSSZ !!!

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.