- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Czmorek #17689 üzenetére
Erre az egy játékra "költök" néha néha....3 havonta egy "starter pack", ami skin, hátizsák, csákány és 600 vbucks szokott lenni...1.290 Ft szokott lenni....de alkalmanként behúzok egy egy ilyen "olcsóbb" és tetszős packot....nem iszok, nem dohányzok....semmi marhaságra nem költök, úgyhogy ennyit megengedek magamnak.
Közel 300 skin meg egy valag mindenféle egyéb cucc van már....Save the world-öm is OG...a Legnagyoibb csomagos Founders Edition, Vbucks farmolós ( kb 18.000 van most is, de idén is össze vissza vásároltam mindent, amúgy volna vagy 30.000 vagy mégtöbb....Dragon Ballos skinek...stb stb)
Az accountomat már 1 millióért sem adnám el...nem azért gyűjtöttem és vettem és csináltam rajta mindent hogy leadjam, hanem élvezni és játszani....úgyhogy marad -
-
Spec
őstag
válasz
Czmorek #12518 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy nincs összefüggés az SSD hőmérséklete és a betöltési sebesség között. Nálam a sima HDD-ről sincs ilyen probléma, de SATA SSD-nél se tapasztaltam még ilyesmit. M.2 SSD-nél meg kizárt hogy szabadna lassú betöltésnek jelentkeznie.
Ezt akkor valami masszívan korlátozza. Akár még CPU fronton is lehet gond, ugyanis a lemezműveleteket az is tudja korlátozni. Nem biztos, hogy a SSD hőfokával van gond, hanem a CPU throtlingol. De akár alaplapi chipkészlet driver probléma is lehet. -
Spec
őstag
válasz
Czmorek #12516 üzenetére
Hmm... Akkor elég érthetetlen a dolog. Ilyen vason nem szabadna egyáltalán ilyen probléma jelentkezzen. Nem lehet hogy a bootolást követően a betöltődő programok, rendszer szolgáltatások akasztják meg? Egyszer várd ki, míg minden szépen betöltődik, és a taskmanagerben nincs semmi, ami fogná a CPU-t, vagy a meghajtókat, és akkor indíts rá, hogy úgy is lassan tölt-e be.
-
Spec
őstag
válasz
Czmorek #12514 üzenetére
Az szerintem nem normális, ha egy M.2 SSD-ről a játék lassan tölt be, hogy a drop végére érkezel meg a játékba. Az én régi gépemen egy sima 7200 RPM-es HDD-n volt a játék, és ott se jelentkezett ilyen probléma. Most egy M.2 SSD-van, és gyakorlatilag pár sec a betöltés az elő játéknál is.
Az hogy már a végére tölt be nálad, amikor már kidob magától, ott valami más probléma van. Ha tippelnem kellene, akkor a kevés RAM okozza a gondot. 16 Gbyte, vagy a felett az ajánlott. 8 Gbytenál már hozzányúl a háttértárolóhoz, ami jelentős lassulást eredményez. 4 Gbyte-nál meg gyakorlatilag küzd az életéért a játék (és az OS is) -
paatrick
őstag
válasz
Czmorek #12489 üzenetére
Szerintem kb ilyennek kéne lenni az összes pickaxe-nak ami a játékban van. A fénykard 1 ütéssel 45-öt sebez a sima pickaxe meg 20-at.
Azt kéne felvinni 40-re, máris izgalmas lenne a közelharc, meg egyáltalán használni is lehetne valamire ha már van 1000x féle skin hozzá.
A lézerpuska viszont hű a filmben látottakhoz, távolra 10-ből 1 lövés ha betalál
-
-
30z.Samu
titán
válasz
Czmorek #12413 üzenetére
Ilyen is van, igen. Fent vagyunk a hegytetőn, ráadásul takarásban, de valaki rittig lő, még hozzá tű pontosan. Kidugom a fejem, hogy visszalövök, kapom a heady-t.
Nem mondom, hogy nincsenek jó játékosok, az én szintemet csak az nem tudja megugorni, aki nem akarja. De vannak érdekes dolgok.
-
.LnB
titán
válasz
Czmorek #12237 üzenetére
Nekem nem tűntek botoknak, ilyen sem volt amit te írsz. Viszont nagyon kezdő játékosok lehettek. Szerintem vagy van 15 besorolómeccs, vagy lvl10 a besoroló szint. Nem tudom, hogy működik a játék. De a 16. meccsen nagyon éles volt a váltás. Látszott, hogy sokkal jobban mozognak. Minden meccsen volt tankos, sokan vezettek autót, és egész egyszerűen skillesebb volt mindenki.
És a Fortintetracker.com-on is, eddig Solo - No Build Battle Royale meccseket jelzett, most már csak simán Solo-t ír. [link] Pedig én nem állítottam semmit, csak mindig mentem a következő meccsre. -
paatrick
őstag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- VR topik
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest