Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Richie141
üzenetére
Rossz terv. Azert akarsz kedkemre menni mert az milyen menon hangzik.
Sokkal lenyegesebb az a szaktudas amit a gyakorlatban megszerzel gep mellett mert irodaban keptelenseg azt megtanulni. Amugy se a tanfolyam szamit mert egyikkel se leszel kepes onalloan dolgozni.
A forgacsoloi gondolom ilyen szakmunkas jellegu kepzes. Az lehet h 2-3 ev. A sima gepkezeloi egyenlore eleg. Vegezd el azt aztan irany a muhely. Szedd fel a szakmat majd johez a cam. Az csak annyi h pcvel generalsz bonyolultabb szerszampalyakat. De ha fogalmad sincs h egyeltalan mi a faxt hogy kene gyartani akkor megis hogy programoznad le. Nem is engednem gyakorlat nelkul a cam kepzest mert annyi lesz h lehuzzak a manit rolad erteni meg nem fogsz hozza. Ha mar egyszer kerdeztel akkor fogadd el a valaszt is please. A topic egyhanguan a fokozatossag es a megfelelo rangletra vegigjarasara biztat. Ne bassz ki magaddal.
Ha nagyon erdekel a tema akkor igen faxan ki tudod magad kepezni. Tudunk segiteni. Csak ne dolj be a marketing maszlagnak -
TGWH
őstag
válasz
Richie141
üzenetére
Inkább fordítva, hogy legalább tudd mit csinálsz

Kezd visszatérni a bizalom az nct-be, ez azért elég masszívnak tűnik magyar oldalról

https://www.facebook.com/1600284460219596/videos/1940312329550139/ -
csiben1
tag
válasz
Richie141
üzenetére
Nekem személy szerint ezzel a Cad-Cam informatikus képzéssel az a gondom, hogy szerintem nem fogsz tudni elhelyezkedni. Alapvetően ilyen melóra mérnöki végzettséggel és pár év tapasztalattal keresnek embert. Korábban én is gondolkodtam, hogy ilyen irányba kellene elkezdeni képezni magam, de nem sok lehetőség lenne benne dolgozni mérnöki diploma nélkül. De mindezek mellett szerintem azt válaszd, ami érdekel téged és amit a későbbiekben szívesen csinálnál. Szerintem ez a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő