-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Atomnyuszi #14864 üzenetére
Pedig egyben biztos lehetsz, hogy nem az SSD szívja le hamarabb az akkut, inkább a két fő fogyasztóra kellene figyelni, proci, vga! Figyeld meg hogy SSD-vel, vagy HDD-vel pörög-e többet a procihűtő, erre már korábban tettél említést, és én arra válszoltam is, és most sem találok más ésszerű magyarázatot!
-
fer
őstag
válasz
Atomnyuszi #14851 üzenetére
Inkább erőt energiáért, hisz te is tudod "az energia nem vész el, csak átalakul", próbálj meg másik energiagazdálkodási lehetöséget, mondjuk az energiatakarékosat
-
p.lac
tag
válasz
Atomnyuszi #14852 üzenetére
-
p.lac
tag
válasz
Atomnyuszi #14829 üzenetére
Én ilyenről még nem hallottam, hogy ssd-vel rövidebb lenne az akkuidő, mivel általában az ssd fogyasztása jóval alacsonyabb a hdd fogyasztásánál. (Elhiszem a tapasztalatodat csak nem tudom az okát.)
-
fer
őstag
válasz
Atomnyuszi #14827 üzenetére
Szerintem az ssd jobban ki tudja szolgálni a procit mint a hdd, ezért sokkal többet megy nagyobb órajelen (nem kell várnia a háttértárra), és ez magyarázhatja a rövidebb akkuidőt! A felpörgő ventik is ezt támasztják alá!
-
válasz
Atomnyuszi #14827 üzenetére
Valamit kikapcsoltál az energiamenedzsmentben amit nem kellett volna.
Magician szoftverrel optimalizáltál mi?
Tuti nem az SSD az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest