- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
norba69 #49138 üzenetére
Erre én is gondoltam. De nekem az is probléma, hogyha máshová kerül annak az elérése amit csatolnék. És ugye ezzel csak egy mappát tudok becsatolni bárhová is. Ami nehezen lesz pont akkor mint az SSD.
Gyanítom valami linkelés lenne a legjobb megoldás, de abból az NTFS-nek háromféle is van, és egyiket sem használtam soha. Kezdhetem kutatni a használatukat.
-
-
válasz
norba69 #49157 üzenetére
Nincs ilyen sehol sem írva, hogy a TBW elérésekor csak olvasható módba vált.
Valamit rosszul olvasol. Még csak TBW sincs említve.
Volt egy hibás FW, amit javítottak. Nagyjából 10-15 éve az Intelnél volt, hogy a TBW elérésekor átváltott read only-ba.
De a Samsung hibája más jellegű. Feleslegesen aggódsz szerintem.
-
válasz
norba69 #49155 üzenetére
Felesleges túlpörögni a témát. [link]
"Azoknál a 980 Pro SSD kártyáknál, amelyeknél tapasztalható az „egészség” gyors romlása, az eddigi tapasztalatok alapján érdemes frissíteni a firmware-t a 3B2QGXA7-es kiadásról az újabb 5B2QGXA7-es verzióra, ez ugyanis megoldja a problémát."
Tapasztaltál ilyet? Ha nem, akkor mit izgulsz?
Nincs értelme variálnod.
( És gondolom nem válasz akart lenni a részedről)
-
King Unique
titán
válasz
norba69 #47889 üzenetére
Igen, akkor valóban lehet értelme a kikapcsolásnak, vagy még akkor sem feltétlen kell teljesen, mivel modern Windowsoknál eleve változtatható a hibernációs fájl mérete.
How to Specify Hiberfile Type as Full or Reduced in Windows 10
-
Frawly
veterán
válasz
norba69 #40625 üzenetére
Nem tudom miért nekem linkeled. Én is pont azt írom, hogy nem kell emiatt aggódni. Az 50-70%-ot csak példának írtam. Elvileg működőképes egy SSD 0% kondícióval is, de olyat azért nem látunk gyakran (30-50%-ot is rendkívül ritkán), mert
1) az emberek nem írnak rá annyit
2) mire annyit írna rá valaki 10+ év után, addigra az SSD vezérlője hal meg, a NAND fáradásától függetlenül, vagy a user upgrade-eli az SSD-t nagyobbra, gyorsabbra, stb..Én is SSD-re torrentezek, egyik gépemben sincs már HDD. Azokat csak külső meghajtónak használom adatmentésre, archiválásra. Semmi másra. Nem is aggódok, ha valamelyik SSD-m tönkremegy, ha garis gariztatom, ha nem, akkor veszek másikat. Jelenleg a belső SSD-im mind 99-100%-osak még mindig, így 3 év után is, de eltérő mértékben vannak használva, eltérő gépekben. A fő gépemben, a fő OS alatt elkezdett hibázgatni (lightos linuxos felhasználás, mindössze 4,5 TB írás 3 év alatt) az 525 gigás MX300, áthelyezett szektorok, kissé emelkedett error rate, kicsit talán be is lassult az újkori sebességéhez képest, nem vészesen, de nem érdekel, megy, ameddig megy. Ha itt az idő, és kapok jó áron rendes helyi (angol) garival, akkor le lesz cserélve egy középkategóriás 1 terás SATA3 modellre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Goddess of Victory: Nikke
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest