- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég sokat nézegettem árakat amazon.de-n is és bizony ugyanazt látom, mint itthon. Azt meg se említem, mennyivel olcsóbban vettem ott a Samsung 980-at, mint itthon az Alzától. A Samsung 860 EVO még amazonon is aranyáron volt ugyanazon időben. Nem azért, mert kifutó modell volt.
-
Pityu.
nagyúr
Olvasgattam is,hogy ssd-knél nem minden a sebesség.És esetleg megérheti egy csere ha jó áron találok valamit jó ha nem is érezném annyira a többlet sebességet de kicsit nagyobb tárhely már az is valami lenne.
Egy két ssd-t találtam jó áron esetleg ezek lehetnének érdemesek cserére vagy ezeknél is jobb a kingstonom?
-SAMSUNG 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD 500GB MZ-V8V500BW
-Samsung mzvlw5512hmjp-000l -
Köszi.
Igazából az érdekel, hogy mit ajánlott venni, mi az amit kerülni kell?
Nekem még a több éves samu 970 evo plus-ok is működnek, amelyek pcie 3.0.
Jók azok is. (Nekem)
Ilyen nagy másolásoknál ugyis otthagyom, kimegyek a dolgomra.
Nem annyira lényeges, hogy 25 perc vagy 15 perc.
Játékban meg tökéletes a pcie 3.0.
Lényeges, hogy ne menjen tönkre. Ez az egy.
Az az adata amit linkeltem a szomszéd falu. A drágább meg 5-10 m.nap...
Gép szétszedve, nem vmi szép látvány. Sietni nem akarok, hülyeséget csináltam már eleget az életemben.Köszi.
-
r4zer0919
tag
Igen az egyik választásom az ez lenne: Kingston KC3000 NVMe 512GB
Ezt néztem ki, egyenlőre.
Nézegettem még a neten, de erről a QLC elképzelésről valahogyan sehol nem találtam olyan cikket, vagy véleményt ami ajánlaná.
De az ellenkezőjét annál többet.
Sőt olyat is láttam, hogy rendszermeghajtónak kimondottan ellenjavallják, hát marha jó. Nem is az a bajom, hogy kell egy másikat venni, persze ez is dühítő, hanem az egész procedúra, elmenni érte, újra kell minden sz*rt telepíteni, szétszedni a gépet stb.... -
tomgabor
őstag
24-27 fok, irigyellek.
Nekem 23-25 fokos szobában, Firefox használata közben 990 Pro 2TB M2_1-ben, 990 Pro és NM790 4TB alsó slotban ID-Cooling Zero M15 hőcsöves bordával, 970 Evo Plus meg be quiet! MC1-el.
Ha beteszem a két SN740-t akkor még melegebbek, mivel a X670E chipset fűt mindent.
[kép]
[kép]Azon gondolkozom hogy vagy veszek egy Noctua NF-A6x25 PWM ventit amit anti sagként is tudok használni vagy egy Arctic P14-et használok de az blokkolni fogja a 12VHPWR kábelt.
-
-
-
-
-
pluto1969
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest