- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
lazydog #24627 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Telepíteni úgy telepítsem a WIN10-et, hogy a HDD betápját, ill. SATA csatlakozóját lekötöm, a BIOS-ban beállítom, hogy ez első BOOT az SSD legyen, s mást nem kell állítani a BIOS-ban?
Egyik kollégám mondott olyat, hogy be kell majd valahol állítani, hogy ha 10% hely marad csak az SSD-n, akkor figyelmeztessen a rendszer.
Igaz ez? -
törölt tag
-
-
-
jacint78
addikt
válasz
lazydog #24046 üzenetére
Mindegyik megvolt a megjelenéstől kezdve a mostaniig ami egész új, jól ismerem a különbségeket és a más típusu flash IC-ket is rajtuk. Ezek az SSD-k átlagos használatra tökéletesen megfelelnek, de messze vannak a jótól, a team group megette reggelire és a mushkin chronos is, egyedül a kingfast tudta alulmúlni.. Amúgy én azért használok ennyi SSD-t, hogy ne zúgjanak a HDD-k a gépben, engem igazából a sebesség nem érdekel, de ezek tények.
-
iff
senior tag
válasz
lazydog #24026 üzenetére
Igen, a többi "jól" működik. Az előzőnél nem volt semmi gondom. Utána néztem és sajnos a SanDisk-nél előfordul, hogy nem jól méri az eltelt időt. Ára akkor még 12190.- volt. Remélem más bajom nem lesz vele. Előtte SiliconPower, majd Ocz és végül a SanDisk (g25) 64GB lett, mert a SiliconPower 1 évet az Ocz 1,5 évet bírt és utána a SanDisk-re cserélték és az "bevált", legalább újult
. Ezért választottam z400s-t ill. nem akartam túl drágát. Sok helyen Write:342MB/s, Read:546MB/s ezt írják. Ettől azért elmarad. Hétköznapi használatra teljesen megfelelő.
-
xuldar
addikt
válasz
lazydog #24022 üzenetére
Nem az újraindítás a lényeg, hanem a 20 napos összes üzemidő. Az már tényleg a fizika korlátaiba ütközik. Kivéve, ha időutazó a fórumtárs. Ráadásul nagy valószínűséggel a sebesség miatt vitték vissza, így súlyosbító körülmény, hogy újként adtak el egy használt ÉS hibás darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest