- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
S a többi kérdésre ?
Be is van aktiválva ? Ha igen akkor egy MSDN windowos kép telepítés (tisztán) mert én nem vagyok hive hogy egymás nyakába ültessünk rendszereket.
Sajátom is olyan dobozos Pro 1 gép 1 lic. és bármit cserélhetek akár meddig. Jó hát ára is volt, + mindig lesz frissítve az MSDN kép így nem kell mindig annyit updatelnem.
-
Üdv!
Biztos, hogy nem az SSD-ben keresendő a probléma. Én is egy jó hónapja frissítettem Win 7-ről 10-esre, és nálam is kb. a duplájára nőtt, mire feláll a Win. Nekem egy 3 éves 60 GB-os Samsungom van, a mért eredmények jóval gyengébbek a Tiednél.Egyébként a Win 10-es topikban is sokan panaszkodnak hasonló problémákra. Valamit javíthat majd a helyzeten az ottani vélemények szerint, egy tiszta telepítés, ami kigyomlálhat olyan frissítéssel átemelt cuccokat, amik esetleg okozhatják a lassulást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest