- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluto1969
aktív tag
válasz
devast #53188 üzenetére
Köszi az ötletet, nem is gondoltam rá, hogy külső házban is lehet frissíteni a firmware-t.
https://www.pcx.hu//axagon-eem2-ug2-usb-c-3-2-nvme-m2-fekete-h-z-369954-12-h-gar--369954
Ez lenne a ház, de kitudja milyen chip van benne. Egyenlőre nem találtam infót, de még keresem. Intel rendszerem van amúgy, nem AMD, mert mintha ott lennének hibák a fórum szerint. -
baro32
aktív tag
válasz
devast #52560 üzenetére
Köszönöm a megnyugtató választ remélem hogy azért bírja egy darabig mert most elég volt megvenni a laptopot és egyből nem szeretném kicserélni az SSD-t hiszen az a gyári tartozéka szeretném használni ha már adták hozzá.
A gyári értéke ennek az SSD-nek 85/86'c gondolom itt vesz majd vissza a sebességből. -
Raymond
titán
válasz
devast #52240 üzenetére
Nem misztifikalok tul semmit, csak nem kene beleolvasni olyat ami nincs ott
A TLC es QLC irasi sebessgevel nem mondasz ujat, de ez lenyegtelen volt. Nem kell ehhez teszteket neznem mert egyreszt tudom milyen, masreszt ahogy irtam pont ez nem erdekel mara. A harom gyartonal tudom hogy dinamikus az SLC cache es tudom hogy mennyi az irasi sebesseg az adott ures kapacitasnal. Nem fogok egy masik gyarto (aki ettol a haromtol szerzi a NAND-ot es valamelyik Phison-al kombinalja ugy hogy vagy hozzanyul vagy nem a firmware-hez) termekenel teszteket nezegetni hogy epp milyen SLC cache strategia van naluk, milyen az adott TLC vagy SLC irasi sebessege (megsugom, nem minden TLC-s SSD tud 2GB/s felett irni az SLC cache elfogyasa utan, sot a zome messze nem tud ennyit), csereltek-e eppen a belson es semmi koze az aktualis termeknek az eredeti review-kban latott eredmenyekhez (hello, Kingston es Adata!) stb.
Egy jatekokra hasznalt SSD-nel nem erdekel hogy (dinamikus) SLC cache utan milyen az irasi sebessege, mert 99%-ban olvasva van rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- One mobilszolgáltatások
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest