- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
senior tag
válasz
Grampy #53703 üzenetére
Lehet, hogy nem releváns teljesen a számodra, de egyszer már jártam úgy, hogy külső (USB-s) HDD egyszer csak összeomlott, a partíció eltűnt, a Windows (talán 7-es) közölte, hogy formázzam meg.
Akkoriban volt "sláger" a GDB (Get Data Back) program, annak ingyenes verzióját ráengedtem. 24 óra alatt eljutott 3%-ig.
Eléggé kilátástalannak tűnt a küzdelem, ezért megpróbálkoztam a MiniTool Partition Wizarddal. 20 másodperc alatt rendbe tette a partíciós táblát, és adatvesztés nélkül megúsztam.
Viszont ez külső drive volt, ráadásul nem SSD. De egy próbát megér szerintem.
-
Doky586
félisten
válasz
Grampy #53703 üzenetére
Lehet hogy elfelejtetted nyomni a shift-et miközben a leállításra kattintottál..
Akinek be van kapcsolva a gyorsindítás ez kötelező lenne minden hardverváltozáskor. -
pluto1969
aktív tag
válasz
Grampy #53696 üzenetére
Nekem is volt egyszer ilyen. Akkor kerül RAW formátumba, ha a fájlrendszer valamiért megsérül, jellemzően NTFS. Annak idején valamely program vissza tudta állítani (nem emlékszem melyik progi volt), és elég sok fájlt megtudtam menteni, de nem mindet. Megpróbálod lementeni ha tudod, és egy format után újra rendben lesz minden.
-
-
dchard
veterán
Több SSD-nél is előfordult már a múltban, hogy a frissítésre csak a microsoft gyári AHCI driverével volt hajlandó, ezért ha esetleg nem indulna el a frissítés vagy a frissítést végző szoftver nem találja az SSD-t akkor gondolj erre.
Amúgy mivel üres az SSD nincs teendő, nem kell menteni semmit sem róla.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest