- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Nagyon szépen köszönöm Cifu ezt a részletes magyarázatot.
Ez így elég érthető.
Viszont a belső ilyen szintű megváltoztatását továbbra is a vásárló megtévesztésének tartom. Egy bejáratott termék azért az mert azt tudja amit az első tesztek mutattak, felhasználó visszajelzések. Minimális változásnál még csak-csak szemet hunyna az ember, de pl TLC helyett QLC-t kapsz illetve 1024MB DRAM helyett csak a felét 512MB-ot és ezt eladni ugyanazként pofátlanság.
-
Kuruc2
senior tag
1, igen erre gondoltam, de kb manapság alig van vkinek gépe, meg ha olcsón meg tudom oldani, akkor jobb szeretném magam megoldani.
2, ezeket én is nézegettem, de olvasva a minél több infót (m key b key m&b key stb), egyre kevésbé vagyok benne biztos melyik átalakito lenne biztosan jó
-
Erunosta
tag
Köszönöm. Elég régi konfigom van H77 chipset, Ivy Bridge i5 CPU. Szóval nem épp a legmodernebb AAA címekkel játszok.
Sajnos a "még gyűjtök rá" nagyon nem opció mivel kényszervásárlás lesz a mostani HDD-m haldoklik.
Azért gondolkodtam HDD-ben mert inkább legyen lassabb de stabil sebesség, mint váratlan brutál belassulás itt ott. Olvastam, hogy ezek a DRAM-less SSD-k sokszor alullmúlják a közepes sebességű HDD-ket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest