- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
In-Whisky #52322 üzenetére
Persze, hogy árulhatja újként, hiszen az is, csak bontott. Amit meg is adnak, hogy bontott, de hibátlan bevizsgált. Ahol meg nem adják meg, hogy visszaküldött és nem lehet észrevenni, hááát akkor az van ami.
De a csomagolást egyébként na ez érdekes lehetne inkább kitárgyalni, mert van ahol kifejezetten megadják, hogy elállni, csak hiánytalanul és eredeti sérülésmentes csomagolásban.
Kíváncsi lennék, ha egy ilyen helyre vissza viszi valaki, doboz nélkül, mi a végkifejlet.
pluto1969: Neked mindegy, hogy 1 évvel kevesebb a gari? Majd akkor nem lesz mindegy ha pont a gari lejárta után romlik el, egy drágább cuccod. -
pluto1969
aktív tag
válasz
In-Whisky #52314 üzenetére
Szerintem nem áfa trükkösek, hanem valaki visszaküldi bontatlanul, és már csak bontottként árulhatják akkor is, ha még nem volt felbontva . Rendeltem életemben először egy bontottat, és ha tényleg így van, akkor vadászni fogok rájuk ezentúl. Az hogy 36 hó helyett csak 24 hó van, az nekem mindegy.
-
válasz
In-Whisky #52142 üzenetére
Addig jó, amíg nincs tapasztalat Intenso Top SSD-vel...minap épp szóba került amúgy. Nagy ívben el tudod kerülni szerinted?
(#52141) tibaimp
Nagyon jó ár/érték arányban, akkor mehetne rendszer alá, de itt a topikokban olyanokat olvastam, hogy változtatják ennek is a belső komponenseit, szóval...nem vennék ilyet inkább, előbbiek miatt. 4 év alatt ki tudja mik kerültek bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest