Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bad Pritt #94594 üzenetére

    Na hát pont ez az, hogy nem érted a karaktereket, akkor nem figyeltél. :)
    Ez tény. :D

    A sétálós dolgon meg, nos hát szerintem napokig lehetne sorolni, hogy mely filmekben mely főszereplőket nem tudják eltalálni akár SW akár nem SW filmekben. Ezen ennyire kiakadni, hát ha ennyire kritikus szemmel néznék minden filmet, életembe egy filmet se tudtam volna évezni és egy besavanyodott pojáca lennék. :U :B :P Mellesleg az egész filmen keresztül a kaktere erre épül fel... hisz az erőben, folyton mormolja, hülyének is nézik ugye... kvázi ez nála amolyan sorsszerű hit... és most hitt benne... wow. "szerencséje volt"... erre ezt tudom mondani. Isten megsegítette... vagy a Jedik. Nyilván ez olyan kérdés hogy Stallonét miért nem tudják szitává lőni a Rambóban... ott is ezen pörögtél gondolom mikor nézted. :D

    Szóval, szvsz továbbra is úgy érzem, te kb a film felét nem értetted miért történik vagy ki milyen viszonyban van egymással, vagy mit, hol, hogy ad hozzá a történethez, hogy minnél teljesebb legyen. Ergo vagy nem is érdekelt eleve, vagy nem figyeltél rá... nem tudom melyik a rosszabb. Vagy akkor minek is voltál ott. :)
    (Vagy neadjisten nem anyanyelven nézted, vagy valami értelmezési problémád volt emiatt? :) )

    Nyilván nem fogom most ide begépelni neked az egész film történetét hogy elmagyarázzam ki hol mit miért csinál vagy tett hozzá a történethez. Vagy megnézed még párszor és felfogod, vagy nem és akkor nem... ahogy előtte is írtam.

    Krennicnek pl nagyon fontos szerepe van, és igazából köze nincs ahhoz hogy Tarkin kicsoda és mi a szerepe, így nem is helyettesíthetőek egymással. Sajnálom ha ezt nem érted... nem tudok mit hozzáfűzni csak amit előtte írtam.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák