- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #9296 üzenetére
Tavaly azért más volt a meta és az a Saka konkrétan lb-rb-cm-cdm-rw-lw-st-camtól kezdve mindent eltudott játszani, bár annyit sosem ért amennyibe került.Mondjuk ha tavaly adtak neki egy 4/4-t akkor nem értem, hogy idénre miért nem ezek lettek a base statjai... Na mindegy
Fofana annyiban más,hogy kivülre nem linkeled szerintem meg Clauss egy borzalmas rossz jobbhátvéd(egyéni vélemény)1 milla max a fejlődési potenciál miatt van benne de őszintén szólva a Lens-t én nem úgy ismerem mint aki 4 wint megy sorozatban if-t meg ezután fixen nem kap
Rio meg nem rossz lap egyébként aki kivenné, csak annyi vele a bajom, hogy ha megnézem Tuanzebet meg Gomezt de akár az IF Davinson Sanchezt nem látom, hogy akármelyiknél jobb lenne és ők sem milliós tételek(200k,300k ,Sanchez meg szerintem 20 sincs
)
Új hozzászólás Aktív témák
- eFootball
- Politika
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest