- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Aktív témák
-
Vaze
őstag
Enszerentem a Norton Antivirusnal nemkell jobb (abar lehet hogy tevedek) de nekem edig bejott!!
-
Phantom
tag
Hello
Én is iskolai rendszergarázda vagyok, és szigorúan tiltom az Outlook, ill az Outlook Express használatát... ;] -
Cane
őstag
A Sophos Antivirusról olvastam hogy nagyon keményen nyomja és frissítik rendszeresen. Úgy emlékszem winy2000 és XP alatt csekkolja a leveleket is.
-
meba
tag
www.antivir.de, ingyenes virusirto német nyelvű,Mcaffénak van Stinger nevezetű ingyenes féregekeresője ill. Panda a Quickremover néven fut egy hasonló ingyenes szoftverre.
-
CsendPenge
őstag
-
Deadeye
csendes tag
Ez az InoculateIT letöltehető, vagy fizetnie kellene érte a sulinak? Van vírusirtó, amit az iskola megvett, a VirusBuster, de a jelek szerint nem a legjobb...
-
-
TitiRii
senior tag
hülye vagyok bocs:D
a program: InoculateIT
sajnos nt,2000,xp alatt nem müködik aszem az on line file figyelője(azaz már letöltés közben,is ellenöriz, vagy vinyog ha már olyan könyvtárba léptél ahol kérdéses file van) -
TitiRii
senior tag
hali erre a problémádra tudok megoldást ''Olyan programot tudtok, ami már a levél letöltésekor ellenőriz, és az Outlook-ban nem engedi megynitni a levelet, ha vírusveszélyes?''
hogy mekkora sikerel sikerül le irtani vele aztt nem tudom, de be engedni nem engedi(ha frisitve is van mindig) -
Superman
nagyúr
A Norton Antivirusnak van email ellenőrzője, mellékleteket is tudja ellenőrizni, jó megoldásnak tűnik.
-
Deadeye
csendes tag
Az általános iskolában, ahol dolgozom, egyre inkább elszabadulni látszik egy féreg. A forrásról annyit, hogy szerintem valamelyik gyerek biztos letöltött valami ökörséget. Az igazi problémám és kérdésem az, hogy jó megoldás-e az, hogy ha a gépeket egyszerre lekapcsolom a hálózatról, és egyenként megtisztítom őket? A szerver linux-os, tehát tudomásom szerint az ennek a problémának nincs kitéve. A munkaállomások azonban egymásnak küldözgetnek mindenféle leveleket, idióta mellékletekkel.
Egyéb ötletet, javaslatot is szívesen fogadok.
Olyan programot tudtok, ami már a levél letöltésekor ellenőriz, és az Outlook-ban nem engedi megynitni a levelet, ha vírusveszélyes?
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Crypto Trade
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest