Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
Pont ugyan ez játszódot le ismerősömnél
Én is intelt szerettem volna 8700K/9700K-val szemeztem, de olyan piszok olcsó volt a 2700X (lappal, RAM-mal olcsóbb volt mint a 8700K),hogy nem bírtam kihagyni.
És igen egy-két "imádság" elhangzott mire Bios frissítés után nem omlott össze a mem tuningtól, de az évek alatt rendbe jött a barátságunk,teszi a dolgát.Lassan keresgélem a frissülést és az 5700x vagy valami AM5 lesz, a kékeknél most semmi nem hoz lázba. A végén még fanboy leszek
-
Valamivagyok
tag
Magán vásárlók szerintem nem tülekednek érte.
User (Intel) benchmark:
308 Core Ultra teszt vs 3980 9800x3d teszt
Árukereső:
Top 20-ba 4db Intel fért be.
Vagy a 3-an azaz Acer/Lenovo/Asus?
Én egy Intel mindenek felett emberkét ismerek, ő várta az újat, kijött a Core Ultra, és be is húzott egy x3d-t mérgibe 😂 sok a mazohista na. Még nem panaszkodik, lehet nem mer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- Autós kamerák
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest