- Karácsonyi telefonajánló 2024
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Kiváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Mondjuk az tök jó lenne, ha a cím nem hazudna. Nem "az okosórákat" tiltották be, hanem két konkrét típus forgalmazását.
DRM is theft
-
adamklark
senior tag
Talán nem kellett volna Apple módjára lopni
-
Ricardo
titán
"Hiába kérlelte Cupertino Joe Biden elnököt, nem forgalmazható a Watch Series 9 Amerikában."
Mint a gazdag gyerek, aki bármit megtehet, mert a pénz sok jogot ad, ha meg nem elég simán a pénz, akkor majd az apukája elsimítja.
Most egyik sem jött be.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
adamklark
senior tag
Szerintem különösen szánalmas amikor az elnökhöz megy egy cég sírdogálni. Értem én hogy sok pénze van és szeret korruptálni de come on. Lenne annyi tartás hogy hazudna egy rövidet : véletlen benéztük/nem úgy akartuk stb és gyorsan korrigálna. Nem mintha más cég nem lopna de ez nagyon ciki.
-
dnelb
veterán
sleepy joe azt se tudja melyik bolygón van, nem csoda hogy nem lépett közbe
-
kakuk.tamas
addikt
Majd abból a pénzből kifizetik őket, amit a Samsung adott anno az Apple-nek a szabadalomsértés miatt.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
lordEVO
tag
Meg jo, hogy beszereztem az enyemet rajtkor.
Amugy elso okos oram es nagyon birom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Graphite - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch SE 2020 44mm cellular szavatossággal névre szóló számlával!
- Apple Watch SE 2022 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3867/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest