Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissati66
tag
Nem igazán értem ezt a panaszkodást az óra sebességére... Persze jobb, ha gyors, de végülis csak egy óra, amit nem nyomkodunk folyton. Egy telefonnál rendben van, hogy gyors kell hogy legyen, de egy óra fő feladata, hogy mutassa az időt, értesítéseket meg különféle adatokat a számlapon. Ha fizetni akarunk vele, vagy edzést indítani, vagy bármi más tevékenységet, belefér, ha pár századmásodperccel lassabban történik, erre amúgy is az óra használatának 1-2 százalékában van szükség. Legalábbis nálam
Ezért nekem tökéletesen megfelel a W4C, és valószínű nem is fogom lecserélni a picit gyengébb sebessége miatt addig, amíg működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért nekem tökéletesen megfelel a W4C, és valószínű nem is fogom lecserélni a picit gyengébb sebessége miatt addig, amíg működik.