- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Ez... jézusom legszívesebben üvöltenék a telefonba hogy kapcsolj már egy embert te nyomorult

Egyszer ezt is kipróbáltam, nem segít!
-
DiamondBack
senior tag
-
bkercso
nagyúr
Konkrétan 40 eFt-m bánta meg így, ellenőrizhetetlenek a dolgok.
Nem védem őket, de ez nagyon "érdekes". Ha ez így volna, hogy nincs jogorvoslati lehetőség, nem felelnének meg a jogszabályi előírásoknak.
Hány tranzakciót bonyolít a Fox vagy Allegro? Na ugye?! Mindig lesz pár hiba, ez kikerülhetetlen. Ettől még nem lesz kerülendő minden cég, mert különben marad a kék ég kb...
Ha problémád van, írni kell, mert annak nyoma van; esetleg cc. fogyasztóvédelem, ha nem válaszolnak 2 héten belül.valami robottal beszéled meg a problémádat
Pedig ez jön (jött). Régen a gőzgépre néztek ferdén. Amennyivel több tranzakciót bonyolítunk, mint korábban (mindent is netről veszünk), annyival több nyűggel is keresik az ügyfélszolgálatot, és ennek a nagy része azért van, mert nem tudnak értő módon olvasni az emberek. Erre jobb a robot. Egy automata ajtóbehúzónak is több értelme van, mint őrt állítani minden légkondicionált vagy fűtött helyiség ajtaja mellé. -
King Unique
titán
Ennek nem világos miért kellett külön blogbejegyzés és topik, amikor eleve van itt régóta Feketelista, avagy a rossz boltok topicja és A jó boltok topicja.

Az összes olyan cég, ahol nincs ügyfélszolgálat, vagy valami robottal beszéled meg a problémádat, számomra fekete, kerülendő cég.
A webáruházban az AI chatbot szerintem nem feltétlen kontra, mert az legalább azonnal és informatívan válaszol, meg így akkor legalább adott 7/24 ügyfélszolgálat.
Ellenben az emberi ügyfélszolgálat sokszor csak napok múlva méltóztatik válaszolni, és akkor is gyakran vagy 2-3 tőmondatos lekoptató választ adnak, vagy egész oldalas mellébeszélést. -
ergoGnomik
aktív tag
-Rendeltél egy cuccot, elkezdték szállítani, majd vissza mondtad.
-Kiszállították.. majd vissza csuktad a tárolót anélkül, hogy kivetted volna.„Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.”
"Innentől nézek ki hülyén a fejemből, "
Nem... mindenki hülyének néz. jogosanÍrj emailt nekik és megvizsgálják az ügyet, vissza keresik a szállító emberkét talált e valamit.
Nekem eddig 1xer volt gondom egy hardveraprós vásárlással(tehát nem is cégtől jött), a furgonban a boríték ragasztás elvált.. kiesett a cucc. A tárolóba az üres papír lett csak berakva, írtam nekik... megkeresték, nem vicc! és újra csomagolva kézbesítették az automatába.
Ehhez képest Posta volt olyan hogy a feladó egyszerre 2 csomagot adott fel. Két külön név, két külön cím ráírva (ország két vége) De a követő cimkét sikerült keresztbe rárakni... Én megkaptam a másikét, ő az enyémet
A posta nem tudta megoldani. sehogy
A FB-on kellett beszélgetnem a másik vevővel...és én adtam fel az ő csomagját az ő címére.. ő vissza küldte (az én csomagom) az eladónak és az eladó újra nekem. 21. századA Foxpost csak egy kiszállító cég. Az Allegro meg a feladó
Allegro-ról eddig minden megjött.Egy nagy bajom van az ebay nem tud foxpost vagy hasonlóba küldeni.
ebay nem tud foxpost vagy hasonlóba küldeni.
Mikor küldött az eBay neked bármit is? 
-
angyalpc2
aktív tag
-Rendeltél egy cuccot, elkezdték szállítani, majd vissza mondtad.
-Kiszállították.. majd vissza csuktad a tárolót anélkül, hogy kivetted volna.„Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.”
"Innentől nézek ki hülyén a fejemből, "
Nem... mindenki hülyének néz. jogosanÍrj emailt nekik és megvizsgálják az ügyet, vissza keresik a szállító emberkét talált e valamit.
Nekem eddig 1xer volt gondom egy hardveraprós vásárlással(tehát nem is cégtől jött), a furgonban a boríték ragasztás elvált.. kiesett a cucc. A tárolóba az üres papír lett csak berakva, írtam nekik... megkeresték, nem vicc! és újra csomagolva kézbesítették az automatába.
Ehhez képest Posta volt olyan hogy a feladó egyszerre 2 csomagot adott fel. Két külön név, két külön cím ráírva (ország két vége) De a követő cimkét sikerült keresztbe rárakni... Én megkaptam a másikét, ő az enyémet
A posta nem tudta megoldani. sehogy
A FB-on kellett beszélgetnem a másik vevővel...és én adtam fel az ő csomagját az ő címére.. ő vissza küldte (az én csomagom) az eladónak és az eladó újra nekem. 21. századA Foxpost csak egy kiszállító cég. Az Allegro meg a feladó
Allegro-ról eddig minden megjött.Egy nagy bajom van az ebay nem tud foxpost vagy hasonlóba küldeni.
-
hcl
titán
Most is abból van, 2 hete beszéltem velük.
-
miqlas
őstag
Telekom Vandája? Na? Az milyen?
-
NvidiaRTX
őstag
De ha még át is vette volna, fogja aztán másnap 14 napos elállással visszaküldi és problem solved.
Sokszor az ilyen meggondolatlanságok miatt kapnak a cégek 1 csillagos értékelést önhibájukon kívül.
Soha életemben nem volt még semmi problémám online vásárlással pedig aztán én is megjártam már az EMAG-tól kezdve mindent.
Ja meg azért is 1 csillagot adnak emberek a boltoknak mert a termék amit kapnak hibás volt... mi köze a boltnak egy termékhez azon kívül, hogy árulja? SEMMI.
Ha összetörve érkezik meg a vevőhöz a termék az sem a bolt hibája általában hanem a futár cégé. -
kcsa
veterán
User error, de a cég hibája ugye? Én is belefutottam munkaidőn kívül AI-ba, de érdekes módon másnap reggel ügyfélszolgálattal korrektül tudtam beszélni. Nem mondom hogy nem káromkodtam az értetlen robot miatt, de megoldható volt.
-
Met
nagyúr
Ha nem akarod átvenni, a f@szé nyitogatod a boxot?
De a Foxpost a hülye ugye? -
Joci93
senior tag
Munkatársam rendszeresen rendel az Allegro-ról és soha nem volt még vele gondja. (én nem rendelnék onnan semmit)
Foxpost? Na ezen meglepődtem.
A konkrét sztorikat is le tudnád írni röviden?
Én a napokban a Fortuna GSM-től rendeltem (azelőtt még soha), 1 nap alatt megjött a cucc hibátlanul.Én is a Fortuna GSM-től rendeltem vasárnap egy terméket, csak külső raktárról volt elérhető, ma már ki is szállították.
Nekem az eMag a feketelistát. Soha többé.
Allegroról négyszer rendeltem, semmi gond nem volt a csomagokkal, időben érkeztek.
Foxpost és GLS automatákat részesítem előnyben, nem kell itthon ücsörögve várni a futárt. Lekopogom, de eddig soha semmi gond nem volt az automatákkal. -
V.Milán
aktív tag
sz_tibor:
"Véletlenül kinyitottam a rekeszt és vissza is zártam"
Na akkor most, hogy vissza tettem az államat a helyére..
Hogy lehet VÉLETLENÜL kinyitni egy rekeszt?
Olyan nincs, TE beírtad a kódot és kinyílott, ez nem véletlen volt, TE NYITOTTAD KI.
"Érkezett az email, sikeresen átvettem a csomagot. Pedig nem."
Pedig nem.. honnan tudja egy tároló rekesz, hogy te átveszel, e valamit vagy nem?
Ő egyet tud: Ki lett nyitva. Kész. Ennyi. Nincs ezen mit magyarázni.
Az esetek 99.99999%-ában azért nyit ki valamit valaki, hogy azt átvegye nem? Ennek így kell helyesen működni.
"Innentől nézek ki hülyén a fejemből"
Hát nézhetsz is ugyan is ez egy iszonyat nagy hiba volt részedről.
Nyilván ha lenne értelmes ügyfélszolgálata a Fox-nak akkor el lehetne rendezni az ilyen 1 millióból 1 esetet is, ez tény.
DE én itt semmi mást nem látok mint egy hatalmas User error-t és ez miatt egy céget beállítasz "feketének" holott tudjuk, hogy nem az. Ha az lenne tömegével jönnének az ilyen problémák és már rég nem is üzemelne.
Csak azt tudom mondani mint a múltkori össze-vissza vásárló telefonos srácnak, hogy megint ment az eszetlen kapkodás és ezzel saját magadat szivattad meg.
A "fekete" szóval sem vagy tisztában mert nem azt jelenti, hogy nincs élő ember akivel beszélhetsz hanem azt hogy: "bejelentés nélkül vagy eltitkolt bevételekkel működő cég"
Részemről ennyi.
Ez hogyan valósulhat meg? (viccen kívül)Nekem sajnos törték már szét több rendesen becsomagolt csomagomat, igazán csak ez volt a bajom FP-val. Akkor nem AI az úgyfélszolgálat, hanem biorobot
5-6szor lepattintott engem és a címzettet a legszebben összeválogatott sablon dumákkal (néha érdekes fogalmazással, de nagyon hivatalosnak akart tűnni). Fura, mert bármilyen józan eszű ember látta, hogy normálisan be volt csomagolva, bélelve volt, de hatalmas krátert csináltak a dobozra
. Bezzeg fogyasztóvédelem után ők is egyből hajlandóak voltak ezt belátni
Imádom ezt a hozzáállást. -
gilfoyle
őstag
A FP-tal rendszeresen szállíttatok, nem volt gondom velük.
Az Allegróról 2x rendeltem, pl Huawei Watch GT5 okosórát bontatlanul jött és időben.
Eddig semmi bajom nem volt és még fogok onnan rendelni, mert sztem jobbak az árak mint idehaza. Itt is az van, hogy bele lehet nyúlni a szar eladóba, de ez minden onlány piactéren így van.
Az EMAG, na az feketelistás nálam
3 soha meg nem érkező rendelésem volt, mindhárom román eladótól. Az egyiknél előre fizettem, a pénz az visszajött, de az elvesztegetett idő... -
NvidiaRTX
őstag
sz_tibor:
Na akkor most, hogy vissza tettem az államat a helyére..
Hogy lehet VÉLETLENÜL kinyitni egy rekeszt?
Olyan nincs, TE beírtad a kódot és kinyílott, ez nem véletlen volt, TE NYITOTTAD KI.
"Érkezett az email, sikeresen átvettem a csomagot. Pedig nem."
Pedig nem.. honnan tudja egy tároló rekesz, hogy te átveszel, e valamit vagy nem?
Ő egyet tud: Ki lett nyitva. Kész. Ennyi. Nincs ezen mit magyarázni.
Az esetek 99.99999%-ában azért nyit ki valamit valaki, hogy azt átvegye nem? Ennek így kell helyesen működni.
"Innentől nézek ki hülyén a fejemből"
Hát nézhetsz is ugyan is ez egy iszonyat nagy hiba volt részedről.
Nyilván ha lenne értelmes ügyfélszolgálata a Fox-nak akkor el lehetne rendezni az ilyen 1 millióból 1 esetet is, ez tény.
DE én itt semmi mást nem látok mint egy hatalmas User error-t és ez miatt egy céget beállítasz "feketének" holott tudjuk, hogy nem az. Ha az lenne tömegével jönnének az ilyen problémák és már rég nem is üzemelne.
Csak azt tudom mondani mint a múltkori össze-vissza vásárló telefonos srácnak, hogy megint ment az eszetlen kapkodás és ezzel saját magadat szivattad meg.
A "fekete" szóval sem vagy tisztában mert nem azt jelenti, hogy nincs élő ember akivel beszélhetsz hanem azt hogy: "bejelentés nélkül vagy eltitkolt bevételekkel működő cég"
Részemről ennyi.
-
Graphics
Jómunkásember
Van most is emberi ügyfélsz. de mint a legtöbb esetben az alapvető feladatok ellátására ai van már.
-
V.Milán
aktív tag
Érdekes, foxnak 1-2 éve még emberből volt az ügyfélszolgálata (bár akkor még nem olvadtak össze az ehhh paketával). Bár az az ügyfélszolgálat annyit is ért
Szerencsére a fogyasztóvédelem itthon még nem így működik, ki lehetett belőlük verni a pénzt. -
Atos23
senior tag
Manapság azt "szeretem" a legjobban, amikor mobilon le akarok csekkolni valamit egy random webáruházban, de...
Eddig nem volt elég, hogy a sütiket el kellett fogadni, utána jött az adatvédelmi nyilatkozat, majd egy random reklám. Most már majdnem minden cég rám akarja erőltetni a k...@# AI asszisztensét - Margitkát, hogy beszélgessek vele.
Szóval eljutottunk oda, hogy ha a webáruházat akarom valahol használni, akkor 5-6 klikkelés és egy AI asszisztensen való túllépés, élet-halál harc kell ehhez.Szóval valószínűleg nem ez volt a kérdés, de az erőltetett AI asszisztenst használó cégek nálam mennek fekete listára.

-
Graphics
Jómunkásember
Munkatársam rendszeresen rendel az Allegro-ról és soha nem volt még vele gondja. (én nem rendelnék onnan semmit)
Én a napokban a Fortuna GSM-től rendeltem (azelőtt még soha), 1 nap alatt megjött a cucc hibátlanul. -
NvidiaRTX
őstag
Én a napokban a Fortuna GSM-től rendeltem (azelőtt még soha), 1 nap alatt megjött a cucc hibátlanul. -
sz_tibor
csendes tag
Az összes olyan cég, ahol nincs ügyfélszolgálat, vagy valami robottal beszéled meg a problémádat, számomra fekete, kerülendő cég.
Pl.: Foxpost, Allegro
Konkrétan 40 eFt-m bánta meg így, ellenőrizhetetlenek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm / e-sim / 16GB / 1Hó garancia
- 100%-os Akku! Dell Precision 5570 - i7-12800H - 32 GB RAM - 1 TB SSD - 4GB GPU - 27% ÁFA (0410AB)
- AKCIÓ! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M