Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Desy

  tag

  Még mielőtt végleg feladom ezt a műsort...

  Ha valaki képes a süketelő szöveg helyett érdemében megmutatni, hogy az ő betű készlete működteti a játékot, nyilván érdemben elismerem a felmutatott tehetségét. Pontosabban azt, hogy valamit képes volt megcsinálni és az a feladathoz megfelelt. Én nem tudom, hogy hogyan kell az ilyen dolgot jól összehozni.
  A régi játékokhoz valaki összerakott egyet - egyet és az a helyén jól teszi a dolgát.
  De IDE senki nem csinált. Én nem találtam.
  Talán, azt mondta: Nem Lehet Lefordítani!
  Talán azt, hogy ha nem lehet a játékot szabaddá tenni, miért tenne ilyet? És tényleg. Ezt mindenkinek meg kell venni aki játszana vele. Nem is baj... végre van valami ami pénzt hoz (mondja a készítő). Azt nem mondja, hogy majd ő... megteszi. Megteszi, hogy segíti a többi nyelv létjogát. Ez a játék most erősen korlátozott, erősen diszkriminatív és nekem ez nem tetszett és nem is tetszik.Olyanért nem adok semmit ami a kirekesztődést elősegíti vagy támogatja! ...az eddigi munka? A munka az ajándék volt.
  Az enyém nem működött. Az ingyenes időszakon kipróbáltam a lehetőségeimet.

  Szerinted te... TE képes vagy egy ilyet megalkotni? MUTASD!

  A probléma nem a nem lehet... hanem a nem feltétlenül érdemes... domborítása. Igaz? Legalább is addig, amíg a dolog nem rendeződik. Meg kell vásárolni. A keletinek a saját értékén és a nyugatinak is az övén.
  És igen... a magyar "hely ráérünk arra még" stílus talán igaz is lehetne ha igaz a magyarságra a "lusta" vagy "önző" a jó kifejezés. A magyar mindenben az utolsó után akar helytállni mivel ahhoz van akarata és tehetsége. Lassan 3 éves játék. Amire érdemében valaki hajlandó lenne elkészíteni a programozói attrakciót, jelentős mennyiségű szöveg előrehaladás történhetne... De érdemes?
  Ha....
  Megtenné valaki hozzáértő?!
  Akkor talán... nem lenne tényleg fölösleges a produkció lefordítása.
  Talán, nem. Nekem így és most nem éri meg megvenni egy ilyen cuccot... NEKED?

  Még jó hogy van olyan, akinek tetszik....

  Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

Új hozzászólás Aktív témák