Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Desy

  tag

  válasz A_Papa #6 üzenetére

  Nem, csak visszatértem hozzá egy kicsit. Nagyon is izgalmasnak tűnt a hatalmas fejlesztés amit elkövettek alig néhány hónap alatt. De egyben fel is dobta a kérdést: MIÉRT vártak evvel... eddig? Miért nem akarják a játékost... vásárlót lenyűgözni tejes valójában és mindenféle tényleg hasznos dologgal úgy, ahogyan azt most az újragondolt és csomagolt rendszerrel tették!? (én tudom a választ)

  Jól fut.... átkozottul jól fut! Lenyűgözött. Tényleg!
  Ha egy ilyen utazással indul... nem is tudom. Lényegében az újdonság jellege egy darumágnest jelent egy apró vasszegnek. Vagy egy részecskegyorsítóét... bár az a tényektől egy kissé messzi van (de jól hangzik).

  Az egészből ez a csili vili... kidomborítottság a lényeg. A számomra úgy tűnik, valaki más vette kezébe a játék sorsát és útját. Nekem az irányítás egy kissé kusza. Tényleg elfelejtettem volna, hogy korábban mennyire érdekes volt.... avagy megváltozott!? Nem tudom. Viszont most kissé nehézkes. (igaz, hogy a másik sok... játék után ez megint egy új rendeződést akar magának de nemsokára vége... és megy pihenni)
  És igaz... csak addig csinálom, amíg az ingyenesség tart mivel csak így tudom rendszeresen ellenőrizni a megfelelő kifejezések helyét és illőségét.
  10 szabad játéknap... 3 hónap alatt? Ez korábban még sohasem fordult elő egyetlen alkotás esetében sem. Nekem ez azt mutatja, hogy nagyon komoly forrásokat fektettek a játék jövőképébe. És ha ez igaz, akkor sok meglepetés ad a háttérben vívódó és küzdő csapat munkája. A korábbiakhoz képest legalább a negyedével megnőtt a szövegméret. (Úgy tűnik jelenleg nagyjából a Sniper Ghost Warrior 3 szövegméretének a négyszerese és a FO4 szövegeinek közel a duplája)
  Nálam bejön ez a zöldség és messze felülmúlja a kopasz és semmitmondó, kihaltnak látszó ámde és valójában nagyon is nyüzsgő azonban éppen ezért élhetetlen világot...

  A lényeg, én nem igazán akarnék ebbe befektetni.... Sokaknak van, akik nem játszanak vele de a tulajdonlás örömét élvezik és talán sohasem jutott eszükbe a családi megosztás gondolata...
  Azonban:
  A kapitalizmus alapelve a birtoklás és a tulajdon élvezése. Hajrá... :R :((

  Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

Új hozzászólás Aktív témák