- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volken
tag
válasz
katt777 #1712 üzenetére
Hát most direkt megnéztem pár címet és vagy ugyanannyi vagy 1-2 ezerrel drágább csak. Plus konzolra is ugyan így vannak pár ezres játékok is pl.: Burnout paradise ami nem egy rossz játék nemrég láttam vhol 4000 pénzért. De ezen elvitázhatnánk reggelig, hogy melyik a jobb meg, hogy ki húzta meg kinek a haját. Rengeteg pozitív és negatív tulajdonsággal rendelkezik mind2. Csak nem szeretem ha valamit úgy fikáznak le, hogy nincsenek vele tapasztalatai.
-
Volken
tag
válasz
katt777 #1709 üzenetére
Hát ebbe most belemehetnénk, hogy mi a jobb megvenni eredetiben és igen tűrhető grafikán játszani vele, vagy letöltögetem őket és az árukat meg a pc-be fektetem amit aztán 1-2 év után vehetek újra mert nem bírja az akkori játékot. Ne érts félre én is pc párti vagyok csak mióta megvan a ps3 elég sok előnyt véltem felfedezni benne. De fps-re marad a pc. CSS-t azért mégiscsak nehéz lenne joy-al nyomni
.
-
Volken
tag
válasz
katt777 #1694 üzenetére
Értem én csak jó lenne néhány szál amin elindulhatnék mert egy-két küldit elvállaltam de hát olyan helyekre küldött, hogy én csak pislogtam a kis pisztolyommal meg a 20 golyómmal
. Jöttek a supermegahero mutánsok aztán nem győztem szaladni az életemért
. Ti kb miután kijöttetek a bunkerből milyen küldiket csináltatok az elején ?
-
Volken
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy végigjátszást vagy valami magyar oldalt ahol egy két dolog le van írva? Szívesen olvasgatnék küldit hol kell felvenni meg ilyenek. Oblivion nagyon bejött annak idején de ez a játék valahogy elég szenvedős számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest