- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3804 üzenetére
Hát... nem fentről.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3768 üzenetére
...izé rosszul emlékeztem a hely nevére, nem Paperworks hanem Powerworks, de ott van ez, ebben legalább nem tévedtem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3751 üzenetére
Három küldetést, ha jól emlékszem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3749 üzenetére
Körülbelül a fő történetszál 2/3-adánál járhatsz (Broken Steel nélkül nézve).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3746 üzenetére
Nem, a 30. szint után nem kapsz XP-t és nem tudsz tovább fejlődni - hivatalosan. PC-re vannak mindenféle modok, amivel ez kiküszöbölhető, de erről nem tudok többet mert én Xbox-on játszom.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3738 üzenetére
Jó kis puska az, ahogy megkaptam, onnantól csak azzal küldtem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3728 üzenetére
Esetleg Pinkertonnál is érdemes nézelődni
(ő a letört hajórészben lakik).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3726 üzenetére
Honnan szereztél eddig?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
westcoastog #3712 üzenetére
Én csak a Steam-ről letölthető verzióról tudok (4.99 EUR), amihez szintén Steam-es Fallout 3 alapjáték kell.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kassadin #3693 üzenetére
Három településen találsz belőle nagyobb mennyiséget: Chaste Acres Dairy farm, Nuka Cola Factory, Paradise Falls, de itt is csak összesen 15 palacknyi kék csodát találsz, így a többit innen-onnan kell összegyűjtögetni. (A Super-Duper Mart-ban nézz még körül, ha esetleg nem tetted volna, ott van 3 palack, de a többit 1, max. 2 palackonként kell keresgélni. Szerintem a Quantum Chemist perk nélkül ez a küldetés kimondottan frusztráló, végigcsináltam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kassadin #3689 üzenetére
Megvan, eddig kb. 85 órát tettem bele, és nagyon tetszik. A környezet jobban bejött a Fallout3-ban (sok városi rész, sok-sok gyár), viszont a New Vegas sokkal tartalmasabb, annyi tartalmat pakoltak bele, hogy elképesztő. Eget rengető újítások nincsenek benne, de azért finomítottak, csiszoltak a játékmeneten - egy szó mint száz, összességében legalább olyan jó (de talán még jobb is), mint a 3. rész volt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
fallout.wikia.com minden kérdésre választ ad.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FehérHolló #3640 üzenetére
Mindenért lelkesedem, ami Fallout.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kassadin #3638 üzenetére
Nézegess szoftver aprókat itt vagy a Gamer365-ön, néha szoktak árulni. Az egyik legjobb gyűjtői változat, amihez szerencsém volt (bár a PipBoy3000 ébresztőórával megtolt Survival Edition-ra nagyon fáj a fogam, de a Collector's mellé azt hiszem egy kicsit luxus lenne).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
lumpen_stex #3594 üzenetére
Igen, ha van "Puppies" perked, akkor Dogmeat halála után a Valult 101-nél találsz majd egy kutyakölyköt, akit felvehetsz (azaz a kutya kölyökként minden halál után újra visszatér).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
lumpen_stex #3591 üzenetére
Sőt, akár mind a 8 karaktert is toborozhatod magad mellé:
"It is possible to obtain all 8 followers at the same time (you require Puppies! to get all 8). First of all you have to get Charon (preferably before being captured and taken to Raven Rock) and if you don't already have good karma get it before going into Vault 87. Once you get out of Raven Rock you will see Fawkes shooting at some Enclave, wait until they're all dead so you can then fast travel to the Museum of History to pick up Charon before Fawkes talks to you. Now that you have Charon, fast travel back to Raven Rock and Fawkes will join you despite you already having Charon as a companion. Next up is Star Paladin Cross. Fast travel to The Citadel, she can be usually found in the laboratory. Unfortunately you require Broken Steel to get her to join you after completing Take it Back!. Now drop your karma to neutral and fast travel to the RobCo Facility right next to Tenpenny Tower. Find Tinker Joe and fire Charon and quickly buy Sergeant RL-3 from him, then rehire Charon. To get Butch DeLoria you must have completed Trouble on the Homefront with any ending that leaves Vault 101 open. Once you have done that go to the Scrapyard and get Dogmeat. Kill Dogmeat and go get Butch from The Muddy Rudder in Rivet City. Butch will join you because killing Dogmeat opened up a companion space. Now drop your karma to bad and fast travel to Paradise Falls and find Eulogy Jones. Fire Charon then buy Clover off of Eulogy then rehire him. Get Dogmeat from outside of Vault 101 and kill him again. After killing Dogmeat go get Jericho in Megaton as a companion. Finally, go yet again to pick up Dogmeat from outside Vault 101.Now you have all 8 companions at once (an optional and 9th companion you can get is Sticky from Little Lamplight)."
A robothoz nem jó, hanem semleges karma kell.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Iginotus #3585 üzenetére
Csak egy társad lehet, ill. Dogmeat (a kutya) mellé toborozhatsz még egy követőt.
Egyes követők a karmádtól függően toborozhatóak, a robot (Sergeant RL-3) pl. azért nem ment veled, mert nem semleges volt a karmád.Harc után regenerálódnak, de harc közben meg tudnak halni (ha harc előtt adsz nekik Stimpak-eket, akkor azokat tudják használni harc közben, a kutya kivételével, őt csak dialóguson keresztül, "manuálisan" tudod meggyógyítani). Rad-X-et meg ilyesmiket azt hiszem nem használnak.
Szerk.: természetesen a robot sem gyógyul stimpak-kel, ő csata után javítja magát.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Xboxon eddig egyszer fagyott le, pedig beletoltam kb. 150 órát.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerencsére én semmi ilyennel nem találkoztam az Xbox-os verzióban. Nekem csak három hibába sikerült belefutnom: a beakadó, pörgő-forgó testrészek nagyon idegesítőek, egyszer eltűnt minden cuccom a Megaton-i házam szekrényéből illetve a Trouble on the Homefront küldetés indulásához szükséges rádióadást nem sikerült befognom, amíg vissza nem jöttem a Pitt-ből.
Ez a sok hiba eredeti játékkal jelentkezik vagy virágboltival?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A legjobb Fallout 3 music video, amit valaha láttam. Must see!
(SPOILER! A videóban a játék átvezetőiből is vannak részek, így NE nézd meg, ha még nem játszottad végig a fő történetszálat!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest