Hirdetés
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Azért egy 3 és fél éves technológiával reklámozni valamit (ami amúgy kb tök lényegtelen manapság, és garantáltan senki nem dönt emiatt se a vásárlásban, se az attól való elállásban)... nem semmi.
-
addikt
A legjobb újlenyomat olvasó fajta, az ultrasonic.
The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
senior tag
Igen a képernyő Hz és töltés gyorsasága ami igazán nagy marketingértékkel bír manapság és a paraszt álla esik is le tőle
nem érte hogy képzelik a 25-50-100 wattokat ráírni mikor 300W-ot is ígérnek lassan a kínaiak és 99D-s tempered glasst üvegfóliát is
[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
mhydas99
aktív tag
Hat nem tudom, egyik telefonomban 1. generacios ultrahangos ujjlenyomatolvaso van, masikban optikai. Az optikai gyorsabb es mindig mukodik, az ultrahangos meg sokszor nem olvas plane ha tul szaraz vagy tul nedves az ujjam. Biztos hogy biztonsagosabb az elobbi de tobbszor hibazik, plane ha van a kijelzon vedouveg. Akkor meg pontatlanabb. Optikai nem. Nem tudom Pixelnel mit csesztek el korabban mert azon tenyleg rosszabb volt az optikai (csak olvastam), tobbi gyartonal lenyegesen jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Straw
senior tag
Nekem volt Huawei telefonom optikai olvasó volt benne, patentul működött, szinte sosem hibázott, aztán lett Galaxy S21 amiben már (ha jól tudom) Gen1 ultrasonic volt, amit egyébként visszalépésnek éltem meg én is, mert gyakrabban ment mellé, ennek oka ha jól emlékszem hogy az UH-s olvasó érzékelési területe kisebb volt. Most S23 van abban már a második generációs ultrasonic és ég és föld azelsőhöz képest. Ugye ennek a legnagyobb újítása hogy nagyobb területen érzékel, emiatt vagy sem, de nálam nem hibázik.
Nem kell ezen fennakadni, egy jól működő kiforrott technológiára váltanak, biztonsági játék, de kb mindenki ezt csinálja a felső kategóriában.42
-
addikt
Volt nálam kb minden is, de a samsung ultrasonic az egyik legjobb, csak a Vivo féle tudja megverni.
Nem volt már gondom a 8 pro féle optikaival sem igazából, de egy s24U újlenyomatolvasója jobb.The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen