Hirdetés
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Öt játékra is jól felkészült új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.5989-es csomag nagyobb teljesítményt is hozhat az egyes címekben.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuszapka
csendes tag
Mindenkinek más a preferenciája. Szerintem a tudás és az egyéni igények szorosan összefüggnek. Nagyon sok jó érv és ellenérv elhangzott egyik vagy másik mellett.
Viszont a cikk lehetett volna picivel tájékoztatóbb jellegű. AMD köztudott, higy nem kezeli a magasabb órajelen tuningolt ramokat. 8000mhz-es ram az játékban 10-20 fps-t hoz az asztalra plusz késleltetést is javítja. Nemsokára jönnek a 10ezer feletti ramok sőt rebesgetik, hogy 20 ezer feletti. Amd mellett meg 6000mhz-en ketyegnek?? Ez komoly? Nagyon jó teljesítménye van ezeknek a prociknak elismerem, de, hogy az intelt nem fogja tudni leelőzni bizonyosan tudom. Eddig is nagyon sokan ezért vettek intelt ahogy én is. De mondjuk akik nem foglalkoznak a témával ilyen mélységekben azok egy kicsit szélesebb körű tájékoztatást kaphatnának... Mezei felhasználónak az AMD 10/10 amúgy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen