Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"miért jobb egy intel ami monolitikus és nem chipletes mint a ryzen"
El kell hogy keserítselek, a Meteor Lake óta az Intel is chipletes. És csökkent is az egyszálú teljesítménye, AMD szintre.
"játszogat egy 6 magos intel mindenre elég, nincs szüksége se drága X3D processzorra, még talán olcsóbban is kijön egy régebbi Intel procival"
Egy mégrégebbi AMD procival pedig mégolcsóbban kijön, mint egy kevésbé régi Intellel. Ilyen hasonlatokat én is tudok mondani. Ha meg rendesen játszik, egy "drága" 144k-s 7800X3D nagyon megterheli a pénztárcáját, bezzeg egy "olcsó" 240k-s 14900K az simán belefér, 2 is...
"leégtek processzorok és mindenki a bios frissítésekre várt. Ha nem vagy power user(nem tuningolsz, nem tudod beállítani a memória másodlagos időzítéseket)"
...akkor az AM5-ös leégésekbe se futottál bele, az ugyanis csak a tuning EXPO feszültségek aktiválásakor jött képbe.
-
-
Valamivagyok
tag
Mennyi szép emléket jutattál eszembe. Akkor vettem a 2700x-et amikot kijött a 3000-es sorozat. A "támogatott" memóriák konkrétan sehol (talán Samsung B-die vagy mi) nem voltak/vagy elképesztő drága kitekben. Vettem 3000Mhz Kingston Furyt és reménykedtem. Hibátlanul ment vele. Nemrég kaptam 3600-as 2*16-os kitet, azt is xmp profillal vitte mókolás nélkül. Mindig van valami felkapott dolog (biztos van alapja) de nem mindenkinél üt ki. 52000Ft-ért akkor nagyon piszkálta a csőröm azért vettem AMD-t. A 3700x 110e a 9700k 130e volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest