Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz Dr. Akula #153 üzenetére

"A 14400 az az 5800X3D szintje, ennél a 7800X3D sokkal jobb. Nem egy kategória. Szóval lehet hogy neked ez untig elég játékra, de az a játék valószínűleg pasziánsz lesz, nem Cyberpunk."

7800X3D meg alig gyorsabb mint az 5800X3D, de linkelj még pár 1080p-s tesztet, abban lehet igazán veretni egy 145eFt-os processzorral 2024-ben 1008p felbontásban, :))
    játékra továbbra is videokártya kell, ha nincs LEGALÁBB 4090-esed és nem 1080p felbontáson játszol FELESLEGES a 7800X3D.

"A vicces az amikor valaki egy 2x drágább, de semmivel többet nem tudó prociról akarja ezt bebizonyítani, csak mert már megvette, és savanyú a szőlő. Ja de, többet fogyaszt, ez a "tudása".

Pontosan mit is vettem én? Jelenleg 7950X-en vagyok ami launchkor vettem használtan 100eFt-al olcsóbban, 2600-as ryzen-ről váltottam fel. ;]

Ha pedig a 14900K-ra gondolsz én eddig se írtam hogy azt kellene venni. Te hasonlítgatod itt a 2x drágább Intel processzort a 7800X3D-hez. Olvass vissza mit írtam.,

"Az X3D-nek nem annyira számít a ram órajel, akkor már inkább a kisebb CL: [link]"
    Örülök hogy sikerült megtalálni a tesztet, eddig is tudtam hogy 6000MHz-re érdemes állítani a ryzeneket, ha visszaolvasol már le is írtam 1x. ;] Megsúgom nem csak a CL primary időzítéseket lehet állítani egy memória tuningnál, hanem a secondary-t is, az többet is számít latency-ben, Intelnél, AMD-nél egyaránt.

Új hozzászólás Aktív témák