Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
ma A világ legkisebb hőkamerás strapabíró telefonja a PhoneMax R4 GT.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Ilyen áron ez már nagyon sok Érdemes a tavalyi szériában gondolkodni.
Pixel 8Pro - Retro telefonok
-
Segal
veterán
Akkor az Ultra garantáltan lesz vagy 1600 euro...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kbyte1024
veterán
Ja jó sokan árulják is őket itt. Gondolom szabadulnanak tőle.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Ricardo
titán
Vagy elengedni a márkát.
Az odáig rendben van hogy amikor egy gyártó elér egy bizonyos szintet, levedli a jó ár/érték ruhát, és "belép a nagyok közé.
A xiaomi azonban ezt a legrosszabb időszakban lépte meg. Az elmúlt években (Covid chiphiány, világpolitikai helyzet...) alapból is mindennek elgurult az ára.
Ilyenkor szintet lépni rátesz egy lapáttal.
Így arányaiban szerintem a Xiaomi termékei drágultak a legtöbbet. -
novinyul
veterán
Az a nagy helyzet hogy, lassan 2 hete használom, de nulla melegedés mellett 4-6 óra SOT meg van. Esetleg majd nyáron fotózás vagy videó készítése közben lehet gebasz(feltételezés) De egy Geekbench, AnTuTu teszt esetén is langyos volt. Egy durvább játék lehet hogy megtekeri a procit, de normál használat mellett kifogástalan a telefon.
Pixel 8Pro - Retro telefonok
-
MODERÁTOR
Aszittem, 1000 forint.
Akkó' nem is kell!Xiaomi 13T
-
sting2
addikt
Na szép.
Eljutottunk Oda, hogy van a k.. a drága szifon család és a majdnem olyan drága android halmaz, feltéve ha legalább 2 évre tervez az ember fia..
Jó meg drágult az élet basszus.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz Viktor0610 #7 üzenetére
A bevezetőben direkt írtam, hogy eurós ár, hogy ne legyen clickbait. Ezer forintért nagyon ajánlott és bejövős lenne.Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
MODERÁTOR
-
Dare2Live
nagyúr
-
Engikrisztus
tag
Tavaly év végén a Xiaomi eladása esett vissza legnagyobb százalékkal,ahogy a piaci részesedésük is csökkent.Gyanítom ez az idén is folytatódik majd.Szerettem az MI6-osomat,nem is adtam el a leváltásakor,de nem mostanában lesz újra Sáomi telefonom.
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
aujjobba
addikt
Ezek megőrültek, az i14 Pro kb. $999 /€950.
Xiaomi 13 alapmodellt ki vesz ennyiért?Tényleg ár/érték bajnok már az iPhone, ahogy az új M2 macmini is.
Alap szifon simán bőven használhatóan elketyeg 4-5 évet, néhány embernél többet is. Így nézve már nem is olyan drága az alma.[ Szerkesztve ]
-
Carter85
újonc
Bizony clickbait ez így. És akkor még jóindulatu voltam 😌 Inkább hangulatkeltő,és megtévesztésszagú cikk. Mi az hogy arról beszélnek hogy ennyi meg annyi lesz? Kik? Ti a szerkesztőségben? 😄 Tavaly a12pro 1000$ /1000€ debütált amiből ráadásul a dollár jött be még itt is. Az hogy erre 1-2hétig rávágtak a "hivatalosak" 100k, azt hagyjuk is.. 1000 dollár alatt vettem ,forintban ,köszöni szépen jól van. Hogy ebből a tavalyi 900 euróból(akkor 1000dodó) hogy lesz most 1300 a 13 pro estében azt nem igazán értem meg ,mikor kínában is 10% áremelkedések voltak a gyártóknál. 😀 Azt sem tartom egyelőre valószínűnek hogy csak 2 szín és csak 8giga ramos verzió lenne ,mindkét eset visszalépés lenne a tavalyi elérhetőséghez képest. Persze majd meglátjuk. Azt már tavaly megértettem hogy xiaomi ellenesek vagytok mikor a 12proban lévő snapdragont a melegedés jelenségével jellemezve tálaltátok,és nem xiaomi specifikusan ,bezzeg az oppo findX 5 proban a legújabb és legszuperebb processzorként hivatkoztatok rá 😄😄
-
turkburk
tag
Amúgy meg februárra ígérték. Na, mindegy.
Meglátjuk mennyi lesz forintosítva a clickbait-ben szereplő ár. Ha árfolyam kockázattal váltják a hazai kiskerek, akkor nem biztos, hogy veszek, ha normális áron, akkor még lehet, hogy belefér. -
sting2
addikt
válasz A Molyember #16 üzenetére
Ismerős és érthető is, de max a csúcs androidok és a felső liga az amelyek a ami világban elketyegnek úgy 4 évet hogy az tényleg ok..
Nálam a P30 Pro köszöni szépen nagyon jól van de az esztétika inkább egy 6 éves telefont sejtet..
Akartam a flottában cserélni S22+ vagy Ultra érdekelt volna hamár megint 3- 4 évre tervezek.de elfogyott!..
Nagyon fázom az IOS felület és okoszisztematol de lehet nem lesz más ha ez így megy tovább.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
Még jó , hogy elengedtem a Xiaomit
Viccet félretéve , már rég oda a jó ár-érték arányú készülékek világa .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
Xiaomi fan vagyok, de az tény, hogy a Xiaomi a teljesítmény oltárán feláldozta/feláldozza jobb hővezetést az Oppo-kkal szemben. Emiatt hamarabb vesz vissza a teljesítményből.
Több tesztet láttam/olvastam, amiben a Xiaomi sokkal rosszabbul szerepelt, mint az Oppo.
Nem minden a proci, kell mellé a hűtés/egyebek is, hogy összességében jó legyen a készülék.Xiaomi 13T
-
A Molyember
tag
Na igen, akinek mostansag erik be a csere, az most vakarhatja a fejet, hogy melyik tularazott keszulekre verjen el egy vagyont, amivel meg ugy is erzi, hogy hosszutavon jol jart vele.
Nekem tavaly makom volt az i11-el, hogy ertelmes aron tudtam megvenni szolgaltatoi kedvezmennyel, ugyhogy ezzel fogom beerni meg 1-2 evig, mig el nem kaszaljak a tamogatasat. Aztan meg majd meglatjuk.
6 eve vagyok iOS-en, teljes bizonyosaggal tudom mondani, hogyha Androidrol jossz, joggal fazol tole.
-
Carter85
újonc
válasz Viktor0610 #22 üzenetére
Köszönöm a reakciót én is követem hogyan fokozódik a nemzetközi helyzet, nem könnyű egyirányú véleményt alkotni akár ebben az egy konkrét tecnikai kérdésben sem a mérhetetlen teszt alapján,de ha muszáj lenne,akkor azt mondanám hogy egyik gyártó sem talált fel semmiféle csodaszert ,megoldást ami számottevően eléhelyezné a hűtési megoldását a többieknek. A gamer telefonok is melegszenek aktív hűtés nélkül ,még tán jobban is mint egy flagship pl 13pro. Én lepődtem meg a legjobban mikor a p30pronk olyan csúnya piros throttling csíkot húzott,hogy egyből megértettem miért nem melegszik egy huawei 13pro szuper eredményeket produkált gyakorlati teszt felhasználás közben, average fps , heating .. eddig mindent lenyomott, iphoneostúl ,vivóstul.. 11 es szériánál meglepték csúnyán a 888al őket, gondolom már rég kész volt a gépház mikor megkapták a procit..(itt van a kezemben mi11,páromé a 12pro) de már a 12 pro-nál nagyon észnél voltak, és minden jel szerint nem véletlen mondta a főnök a 13as szériára hogy több évnyi fejlesztésük ért célba több téren 😊 szóval azzal az állításotokkal értek egyet hogy 150 euró lesz a modell dragulás 13 pro kb 1050 euró az 410.000ft ha 420 lesz az a tavalyi 350 hez képest 20% dragulás.. annal többet mire drágulna ? 🤔 Arra mindenképp jó a hype hogy több izgalommal várom a bemutatót 😊 Remélem nem akarják rávezetni európát hogy ultrát vegyünk ha kell ha nem,mert esetleg sokkal jobban megérné majd 🤔..zárójel- maximum azt veszek- zárójelbezár A 9es szériából csak Liteom volt, Mi10is meg van mai napig,mocsok jó cucc , aki olyat mond hogy ár-érték arányt a xiaomi elhagyta a fasorban az neü tudom milyen mozit néz. További jó munkát,jó szórakozást mindenkinek pacsi 🙋🏼♂️
-
őstag
Próbálok kis telefont találni a P30 utódjának. Zenfone9 mellett még a Xiaomi 13-at vártam. Tudtam, hogy nem lesz olcsó. Nade... Ennek az ár ámokfutásnak az lesz az eredménye, hogy idén tovább csökkennek a mobil eladások.
Azt hiszem győzni fog a józan ész és veszek harmad ennyiért egy használt S21 FE-t. Van az a pénz amiért elnézek +2 mm-t és némi melegedést. -
juuzer
addikt
Isten ments, hogy 400k-t adjak egy hulladék közelségérzékelőért.
Legjobb barátom ezért is adta el a Xiaomi 12-t. Meghülyült neki telefonálás közben 10/6x minimum.
Vamos a la playa.
-
TeeJay
félisten
válasz Engikrisztus #15 üzenetére
Minden telefon a családban Xiaomi nekünk is viszont a következő nem az lesz
Hardverileg nekem teljesen jó a Redmi Note széria viszont a MIUI-ban van csomó bolond dolog amit sosem fognak szerintem javítanikezdve olyan alap dologgal hogy egy buliban nem tudok videót felvenni mert full recsegés lesz csak a hang miközben Samsung Iphone Huawei bármi más márkával érzékeli ha a zene hangos és a mikrofont visszaveszi normális szintre...
A ritka supportot nem is mondom... Most lesz 3 éves a telefon, utóbbi 2év alatt jött kb. 3 ROM összesen hozzá amiből 1 katasztrófa volt folyamatos restartMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
őstag
Nyár végére, őszre már 40-50%-al kevesebb pénzért el lehet majd hozni. Vagy ott vannak a kínai webshopok...
-
tothmaxy182
őstag
Nekem is kb 6-7 éve mindig Xiaomim volt. Mostanában már nagyon érett a telefoncsere, csak sajnos a régi ár/érték arány a múltté. Illetve a MIUI hülyeségei egyre kevésbé tetszettek, a supportról meg ne is beszéljünk, az szinte nincs is. Ami nem is csoda, ha havonta kiadnak 10 telefont.
Úgyhogy egy Oneplus lett helyette, ráadásul használtan vettem. Egyelőre remek döntésnek tűnik.Minden szavam magánvélemény!
-
BoB
veterán
válasz Felesbandi #30 üzenetére
Ezzel csak akkor van gond ha csak 400 a keret.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Felesbandi
senior tag
Magambol kiindulva es nemi csolatassal en azt mondanam, hogy ha 400 a keretem, akkor vagy megengedhetnem magamnak az 500-at is, vagy a 400k-val eleve eron felul nezelodok mar.
Persze ebbe nyilvan belejatszik az is, hogy valaki megengedhetne az 500-at, de szimplan nem hajlando addig elmenni elvi okokbol. Meg persze en 500-ert nem 1-2 evre vennek telefont, hanem 4-5 evre. Ugy meg indokoltabb lehet +100-at raaldozni a hosszabb/jobb tamogatasert, mint 1-2 eves tervezes eseten.
Bar azt is hozzatennem, hogy ha 1-2 evente van 400k telefonra, akkor akkor vagy 500 is lenne, vagy a 400 is sok.
-
moleculez
veterán
1000€ egy sziamiauért Nap, de csütörtök lévén akár a hét vicce.
Mondom úgy, hogy az egy M1-es MBA, de hogy teloknal maradjunk: iPhone 14 Pro vmi 1000-1100. Ami azért kicsit más liga szoftveresen. Néha benézek a MIUI topicba arra alapozva írom, meg arra hogy van a családban, melynek gazdája rendszeresen felkeres vmi abszolút banális kérdéssel "xy miért nem (úgy) működik ha és amikor?!"Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
nagyúr
-
juuzer
addikt
válasz Luck Dragon #36 üzenetére
DDD
Nekem utoljára Mi A1 volt, ott annyit nem szenvedtem vele, mint cimborám a 12-nél. Pedig tesztekben is írták, hogy nem tapasztaltak ezzel gondot már itt a MA!-n.
Felesbandi (#32): 10ből 6-szor, bocs.
Vamos a la playa.
-
BoB
veterán
válasz Felesbandi #33 üzenetére
Ha 500-ad van, akkor 600 is telik. Ezt a végtelenségig lehet vinni, 300-ért néztél telefont aztán már egymillióért akarsz venni.
Teljesen értelmetlen ez a felfogás számomra.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Felesbandi
senior tag
Nyilvan nem vinnem el a vegtelensegig...
Meg ezert is irtam, hogy eleg erosen magambol indulok ki. Inkabb veszek 25%-al dragabban egy szerintem megbizhatobb es jobban tamogatott keszuleket.Ugye nem mindegy, hogy 300-rol ugranek-e 600-ra (+100%), vagy 400-rol 500-ra.
Nyilvan ha szamodra ez a felfogas ertelmetlen, koltekezz ugy, ahogy neked jo, nem allt szandekomban megmondani barkinek, hogyan koltekezzen.
En szemely szerint elegszer lattam haverom arcan a megbanast, amikor elhozta olcsobban a papiron teljesen jo telefont, amivel aztan csak bajai voltak a mindennapokban.
-
Dare2Live
nagyúr
Mért lenne gond? 389Kért van Iphone 14. zuggsmből 325Kért.
Aki meg kiskezű vesz Iphone 2022 SEt. 200Kért.És mindkettőre kiforrst sw van, valós tartós support, nem kell frissítés elött rákeresni forumon hogy akkor most épp mi romlott el... mint a xioami, poco... vonalon.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Felesbandi
senior tag
-
nagyúr
-
aujjobba
addikt
válasz Luck Dragon #42 üzenetére
Alza-n.
Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban van az Apple-lel, marmint hogy hivatalos viszontelado stb vagy sem, csak ezt dobta az arukereso.
Valoszinuleg erre gondolt a kollega is.[ Szerkesztve ]
-
GAPZC96
csendes tag
Bocsánat hogy beleszolok, Német oldalon igaz kínai Webshop bol érkezik a fehér színű 12/256gb Xiaomi 13 pontosan 667 euróért.
Globál és minden nyelv benne nem csak a kínai angol. Szállítási idő 21 nap
Jó nincs 2 vagy 3 év garancia de nem igazán tudnék mondani az ismerőseim körében olyat aki 3-4 hónapnál tovább használ egy telefont.
Persze ez nem azt jelenti hogy sokan nem több évre terveznek,de igazából nem is ez lett volna a mondani valója az hsz.nek hanem az hogy azért 667 euró nagyon messze van az 1000 eurótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen