Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exelsior24

aktív tag

Szeretem ezeket az elemzési adatokat, azt én is tapasztaltam már korábbi évek statisztikáiból, hogy a top10-ben az iPhone-ok foglalnak el mindig egy csomó helyet, mondjuk ezen még annyira meg sem lepődtem korábban sem, illetve a mostani adatoknál sem.
    Viszont ami számomra nagyon meglepő volt már korábban is, hogy Samsung telefonoknál az A-szériás mobilok szoktak felkerülni ezekre a top10-es listákra, volt amikor S-szériás egyáltalán nem is szerepelt rajt.
    Mondjuk egy tágabb, Top20 vagy Top30-as készüléklistára én is kíváncsi lennék, hogy a további helyeken mely gyártók, melyik készülékei szerepelnének vajon.

A Top10 mobilmárkás körgrafikonon mi lehet az az "Unknown" :D , mert külön "Others" is szerepel rajt, mint egyéb márkák összesen, kissé furcsa így különszedve számomra 2,2%-kal.

Illetve amire kíváncsi lennék, de sajnos az ilyen statisztikákban sohasem szerepelnek pl: Nokia név alatt futó HMD Global készülékek eladásai, meg esetleg Nothing phone, bár gondolom elég elenyésző számok a többi márkához képest, de azért mégis, hogy vajon mennyit adhatnak el, mert így mindig csak az "Others"-ben összeolvasztva szerepelnek maximum.

Új hozzászólás Aktív témák