- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Szeretem ezeket az elemzési adatokat, azt én is tapasztaltam már korábbi évek statisztikáiból, hogy a top10-ben az iPhone-ok foglalnak el mindig egy csomó helyet, mondjuk ezen még annyira meg sem lepődtem korábban sem, illetve a mostani adatoknál sem.
Viszont ami számomra nagyon meglepő volt már korábban is, hogy Samsung telefonoknál az A-szériás mobilok szoktak felkerülni ezekre a top10-es listákra, volt amikor S-szériás egyáltalán nem is szerepelt rajt.
Mondjuk egy tágabb, Top20 vagy Top30-as készüléklistára én is kíváncsi lennék, hogy a további helyeken mely gyártók, melyik készülékei szerepelnének vajon.A Top10 mobilmárkás körgrafikonon mi lehet az az "Unknown"
, mert külön "Others" is szerepel rajt, mint egyéb márkák összesen, kissé furcsa így különszedve számomra 2,2%-kal.
Illetve amire kíváncsi lennék, de sajnos az ilyen statisztikákban sohasem szerepelnek pl: Nokia név alatt futó HMD Global készülékek eladásai, meg esetleg Nothing phone, bár gondolom elég elenyésző számok a többi márkához képest, de azért mégis, hogy vajon mennyit adhatnak el, mert így mindig csak az "Others"-ben összeolvasztva szerepelnek maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest