Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Hirdetés
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tag
Ha te szíved szerint valahol az Android 8 körül lennél, az igen nagy igénytelenségre vall. Mindemellett komoly tudásbeli hiányosságra, mert fogalmad sincs, hogy mennyit fejlődött a 14 a 8-hoz képest.
Engem a hideg kiráz a hozzád hasonló userektől, akik vesznek egy (jelen esetben) Motorolát, és onnantól kezdve frusztráltak lesznek, ha valaki kritikus az imádott telefonjukkal szemben.
Nem nagyon van olyan márka, amit ne használtam volna az elmúlt 12 évben (okostelefonokra gondolok), de sohasem voltam elfogult veled ellentétben, mert nincs olyan kibaszott gyártó, aki valamit ne cseszne el akár hardveresen, akár szoftveresen, akár minőségi összeszerelésben, vagy éppen árazásban.
De te biztosan jobban tudod, nemde? Az Edge 50-ed még akkor is 14-en lesz, amikor már a komplett konkurencia a 15-öt fogja futtatni.
Android fronton a Samsung mellett a Motorola a kedvenc márkám, de frissítés szempontjából jár nekik egy hatalmas pofon.
Részemről téma lezárva, számolj el magadban tízig és ha nem muszáj, ne írj semmit erre a hozzászólásra, mert nem vagyok hajlandó ahhoz asszisztálni, hogy mihamarabb elérd a következő rangot, ami a jelek szerint erekciót okoz neked.
Légy jó, használd egészséggel az Edge 50-et, kitűnő választás
No Cat No Life
-
-
KIFLEE
csendes tag
Az tény, hogy olyan nagy újításokat nem hoz a főverziófrissítés de ha pl. egy app azt mondja, hogy android 9 a minimum akkor a 8-as nem igazán használható hiába feature-ben még elég. És bár most elég jó a régi verziók támogatottsága félek azzal, hogy mindenki egyre több évnyi frissitést igér egyenes arányosságban fog csökkenni a régi verziók támogatottsága.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen