- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
A TSMC tiltast leginkabb amiatt kapta par kinai ceg, mert kepesek AI gyorsitot es halozati eszkozoket gyartani. Ugye ez a huawei es a ZTE. Ezek kozul a huawei volt a fajdalmas, emiatt oket tiltottak el foleg. Egyedi ARM, GPU es NPU design van nekik, mig a xiaominak pl halal egyszeru megvasarolt SoC-je. Ha ok is egyedit terveznenek, valszeg oket is eltiltananak.
-
tasiadam
veterán
Hidd el, aki a telefont arra hasznalja, hogy telefonaljon es bongesszen, pont tojik ra, hogy egy SMIC SoC van benne, vagy egy TSMC csucs SoC, vagy egy Samsung foundry Exynos. Barki is gyartja azt, ha van mellette eleg RAM, barmelyik megfelelo. nekem van kozepkategorias TSMC 695os SD-m, es egy uj A55-om exynossal, es egyiket sem erzem jobban vagy rosszabbnak. A regebbi 12nm-es mediatekes Note 9 redmim sem csereltem volna le, ha 3 helyett 6gb rammal vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest