Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
atilius
tag
Szép óra. Grat.
Nekem a Panerai külsőre mindig bejött, igaz én nem vagyok ennyire szőrszálhasogató, hogy kis másodperc, nagy másodperc, nincs másodperc, talán mert valahogy az én szememben szinte minden Panerai ugyanolyan, ugyanarra az alap dizájnra épül.
Ami miatt sohasem volt komoly vásárlási szándékom, hogy ez az egész Olaszországban alapított és kezdetben gyártott márka, majd miután feltámasztották Svájcban kezdték el gyártani, miatt olyan érzésem van mintha a modern kori Panerai másolata volna valaminek.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest